Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pozdrawiam!
Prosze o pomoc.
Kupilem na Allegro z opcja “przelew tradycyjny”.
Zaplacilem /dzis jest 8 dni temu/ posrednictwem aplikacji mojej banky /Revolut/ przelewem na podany Numer rachunku PayU /PEKAO/ - PL171240xxxx
Konto jest prowadzone w walucie Euro, ale mozna przelewac na pieniadze na konta nie prowadzone w Euro.
Jako referencje w aplikacji podalem Sort code /8-liczbowy numer/
Od Revolut mam wiadomosc: dotarlo do banku Odbiorcy - w ten sam dzien, jak pieniadze wyslalem.
Po 6-7 dniach dotarla do mnie wiadomosc od Allegro, iz jest artykul neoplacony.
Mam jeszcze czekac, albo zrobilem jakis blad?
Dziekuje za pomoc.
@mshop1, skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Jak mozno przez ten formularz "potwierdzenie płatności"? Spodzialambym sie mozliwosci dolaczenia zalacznika/screenshotu z komorki, okna Aplikacji banku, gdzie sa dane oplaty. Nie widze tam mozliwosci przyslac ten plik *.jpg.
W tym formularzu jest tylko pole: "Wpisz swoje pytanie"
Dzieki.
@mshop1, po wyborze odpowiedniej kategorii będziesz mógł dołączyć plik.
na przyslanej prze Pani strone
https://allegro.pl/pomoc/kontakt
wybierajac w sekcji "Wybierz temat kontaktu:" opcje "kupuje"
nie widze mozliwosci dolaczenia pliku do wiadowosci.
@mshop1, czy po wyborze zamówienia, którego dotyczy problem oraz po wyborze sposobu kontaktu wciąż nie możesz dołączyć pliku?
Wciaz nie mozna, tak
Po wybraniu opcji "Zakup, którego dotyczy problem (opcjonalnie)
"Kolbowy ekspres ciśnieniowy Lelit Anna PL41TEM 1000 W srebrny/szary"
widze tylkop dwie pola:
Wpisz swoje pytanie
oraz "e-mail"
uzywam web Browser "Brave"
Nie wie czy probujac Google Chrome sie cos zmieni?
Moge sprobowac
Dzień dobry, Miloš
Temat kontaktu
Opisz szczegółowo, w czym możemy Ci pomóc.
Podaj e-mail, na który chcesz otrzymać od nas odpowiedź.
< oto jest to co widze na monitorze.
Jeżeli był to przelew SWIFT, to opłata za niego mogła pochłonąć nawet cała kwotę przelewu.
A przelewy zagraniczne standardowo realizowane są w trybie SHA, czyli opłata dzielona jest pomiędzy nadawcą a odbiorcę. Przelew powinien być zlecony w trybie OUR (opłatę ponosi nadawca).
Nic z tego:
"Jeżeli był to przelew SWIFT, to opłata za niego mogła pochłonąć nawet cała kwotę przelewu.
A przelewy zagraniczne standardowo realizowane są w trybie SHA, czyli opłata dzielona jest pomiędzy nadawcą a odbiorcę. Przelew powinien być zlecony w trybie OUR (opłatę ponosi nadawca)."
nie wchodzi w rachube.
Macie /Allegro/ na koncie w banku cala kwote ktora zawiera cene produktu plus koszt dostawy.
"
Rownako nie widze opcji dolaczenia plik/ow/ rowniez ani w Google Chrome browserze.
mam ciagniety plik /pdf/ transaction confirmation, potwierdzajacy transakcje.
Moge go przyslac, tylko nie wiem na jaki email i z jakim naglowkem.
@mshop1, w takim razie wybierz, proszę, kontakt przez wiadomość e-mail - będziesz mógł później dołączyć załącznik w mailu.
Mogla by tutaj na Aleggro Gadane Pani napisacz ten mail,
bo ja go tutaj: https://about.allegro.eu/pl/contact-0 i rowniez ani nigdzie indzie nieznalezlem.
Dziekuje sedecznie.