Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem przedmiot wieczorem w piątek, w sobotę przed południem zrobiłem przelew na poczcie standardowy z tego świstka, który allegro wygenerowało, na allegro jest napisane w zakupach Płatność w toku. Ile tolerują czasu na otrzymanie przelewu i mi nie anulowali tego?
Pozdrawiam
@Client:43831508 Taki przelew dochodzi do sprzedającego po około 3 dniach roboczych.
Kilka dni roboczych, 2-3 dni.
Nie anulują, jest weekend a trwa to kilka dni roboczych.
@Client:43831508 Przelew tradycyjny zrobiony na poczcie może iść i 7 dni. Tym bardziej nadany w sobotę, Poczta sobie niewiele robi z jakichkolwiek terminów. List zwykły nadany na poczcie odległej o 1 km potrafi iść w tym samym mieście 14 dni. I żadne reklamacje czy skargi tu nie pomagają. Tak samo jest z przelewami. Uzbrój się w cierpliwość - na pewno dojdzie.
Jak się nie pomyliłeś w tytule przelewu - to otrzymasz info od Allegro o wpłacie. Kilka dni roboczych. I nie wyżywaj się na sprzedawcy w komentarzu, gdy sprzedawca deklaruje wysyłkę np. w następny dzień. Już tylko swoją wpłatą "zaszkodzisz" sprzedawcy - Allegro obniży mu "noty" - ale to już inny temat...
@AGD-SERVICE ? allegro czas liczy od zaksięgowania 😉