anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka utknęła na magazynie Allegro One Box

juzef_19
#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Witam, w dalszym ciągu nie dostałem informacji zwrotnej co dzieje się z moja przesyłka, od tygodnia jej status nie uległ zmianie, nadawca wysłał towar w dniu złożenia zamówienia. Proszę o szybką odpowiedz kiedy otrzymam swoją przesyłkę. Ostatni raz kiedy zamawiam przez Allegro One Box. ALE000066BEBABF

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kjankowski
#8 Zapaleniec#

Pomaga telefon na numer 616306022 - dowiesz się może więcej. U mnie - też dostarczanie trwa ponad tydzień paczka nie widziała automatu, a już dwukrotnie była powtórnie awizowana i dwukrotnie przekierowywana do innego automatu. Nigdy więcej zielonych automatów.

To druga moja paczka z problemami w lutym. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@juzef_19 bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Wyjaśniamy już co się dzieje z Twoją przesyłką, ale jej nadawcą jest sprzedający, więc to on jest upoważniony do złożenia reklamacji w jej sprawie. W związku z tym skontaktuj się proszę z nim w sprawie tego zamówienia i poproś aby, złożył reklamację poprzez formularz reklamacyjny lub, aby zrzekł się roszczeń do paczki, wtedy również Ty będziesz mógł złożyć reklamację. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów