anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przesyłka w statusie - Status celny zaktualizowano

MAMY ROZWIĄZANIE!
mazur_alf
#7 Wielbiciel#

Przesyłka z Chin. W historii widzę że jest w Polsce i od 5 dni ma status celny zaktualizowano. Żadnych więcej wiadomości. Czekać czy zgłaszać gdzieś? Dzwonić? Termin dostarczenia wg aukcji minął 30 maja.

numer zamówienia

66fe1110-f8e1-11ed-94cc-c19d0ff0f70c

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
ares_
#14 Krzewiciel#

@mazur_alf to jest całkowicie normalne. Moja przesyłka ostatnio czekała 10 dni kalendarzowych z takim statusem zanim ruszyła dalej. Oczywiście możesz napisać do sprzedawcy o tej sytuacji ale wątpię żeby był w stanie coś zrobić.

oznacz moderatorów
mazur_alf
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź! Czyli po prostu czekam. Gdzieś wyczytałem że przesyłki czekają parę godzin do dwóch dni. Ale tu mnie uspokoiles 🙂

oznacz moderatorów
mariusz-F-16
#7 Wielbiciel#

Witam

Otrzymałeś w końcu kolego tą przesyłkę ? Moja z takim statusem jak Twoja { Status celny zaktualizowano }  jest nieruchoma od 21 dni ( trzy tygodnie! ) i też nie wiem do kogo się zwrócić. Ostatnio coś niedobrego się dzieje z tego typu przesyłkami 😞

oznacz moderatorów
mix-mce
#14 Krzewiciel#

Zwykle operatorem zgłaszającym paczki do celnego (dla tanich zakupów) jest poczta polska więc zadzwoń na infolinię poczty

oznacz moderatorów
pecela
#17 Koryfeusz#

Jaki typ przesyłki (w przypadku przesyłki pocztowej dwie pierwsze litery nr przesyłki) i przewoźnik?

oznacz moderatorów