Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przesylka została nadana orzez sprzedającego 28 czerwca. Do dnia dzisiejszego do mnie nie doszła.Gdzie mogła zaginąć. wybrałam paczkomat allegro. Do jakiej firmy mam pisać zapytanie?
Zapewne jest wciąż w drodze. Podejrzyj w szczegółach zakupu numer nadania i drogę przesyłki.
@milkajogi problemy ze skutecznym dostarczeniem przesyłki powinno się składać do sprzedawcy. Pewnie usługa to allegro one. Podaj numer zamówienia to moderatorki coś powiedzą więcej @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
28 czerwca to czwartek. Jak nadana po godzinie granicznej to kurier odebrał ją w piątek, więc nie ma o co robić rabanu. Przecież po drodze jest weekend 😊
edit : żle popatrzyłam, na lipiec 🙂 No to faktycznie trochę długo idzie, ale jak napisał @kolekcjoner608 przesyłki allegro są specyficzne i często idą jak chcą 🙂
@milkajogi Zakup od firmy czy prywatnego sprzedającego? masz nr przesyłki? zacznij od zadania pytania sprzedającemu. Jaki był podany czas dostawy przez sprzedającego?
Przesyłki wysyłane przez automaty paczkowe allegro idą sobie swoim wolnym rytmem i pozostaje ci jeszcze trochę poczekać ,może jutro dojdzie. Wybierając tą formę dostawy warto uzbroić się w cierpliwość .