Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Na allegro jest aukcja gdzie podana jest data kawy 6miesiecy po terminie.Kupilam ja ale dopiero zauwazylam to jak ja otwieralam. Czesto kupuje produkty do terminu ale nie po terminie. Sprawdzilam ze nie wolno sprzedawac przetrminowanych produktów. Czy na allegro moze tak byc ze ktos pisze ze cos jest po terminie sprzedaje to i wystawia fakturę ?
Uwazam ze wogole trzeba to zglosic do sanepidu. Prosze o wsparcie
po otwarciu kawy powinno się ja zużyć max do 3 miesięcy u mnie w firmie trwa to około 6-8 miesięcy czy tez ma to zgłosić do sanepidu czy ktoś widział zepsutą kawę ?prędzej ci zwietrzeje niż się zepsuje .Rozumiem mięso ,szynka itp ale kawa herbata .........Pani Gosiu nic się Pani nie stanie chodź sprzedawca powinien tez o tym napisać.
po otwarciu kawy powinno się ja zużyć max do 3 miesięcy u mnie w firmie trwa to około 6-8 miesięcy czy tez ma to zgłosić do sanepidu czy ktoś widział zepsutą kawę ?prędzej ci zwietrzeje niż się zepsuje .Rozumiem mięso ,szynka itp ale kawa herbata itp Pani Gosiu nic się Pani nie stanie chodź sprzedawca powinien tez o tym napisać.