Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
I kolejną osobę powitać 🙂
@1396 Powitać 🙂
A kuku 😃
Hm... calutki tekst ktoś wyciął i mam się domyślać, zmyślać...😃
Mało nas, może to nie piaskownica i nie mydło ani też powidło ale wróciły wspomnienia...
no wróciły 🙂 jakieś 14 lat temu się działo 🙂
Mmm nie będzie już tak samo, ale może być całkiem całkiem 😃
@jasmin76-2009 Jak już pisałem wyżej Remediosce - trza nas tu dużo i trza mydlić, gdzie się da. To oddadzą - @msniezek coś tam przebąkiwał 😉
jak sobie przypomnę Borgisowe " bahorki" i oburzenia, Romki walki z matołkami i ortografią, Ewy Kołysanki to się łza w oku kręci 🙂
A własnie - Borgisa widziano gdzieś? Janusza nie ma - życia nie wrócisz, parę innych poszło już na emeryturkę i zakończyło przygodę z allegro.
Kto pamięta lalę, która dostał Borgis?
@AptekaNatolinskaNawet fotki mam własnoręcznie robione 🙂 lali i Borgisa. I dmuchającej Apiwki 😄
@beatakacprzak No weś...to my już takie stare jesteśma? 😜 A nie, wróć...to tylko ja się zestarzałem, Wy wciąż piękne i młode 😛
stare, stare 🙂 dziecko mi dorosło tak, że aż 🙂 kolor włosów zmieniam z konieczności, a nie z nudów 🙂
@beatakacprzak Jak masz kontakt do kogokolwiek ze starej ekipy - próbuj ich tu ściągać. Nie wszyscy chyba dostali powiadomienia, część pewnie nie zauważyła.
@Vrykodowiedziałam się od Apiwki na FB 🙂 wracać nie chcą 🙂 chyba, Moni i Rudej Ance szepnę 🙂
@Vryko poszło info na fb, na grupie mydelniczka...
Ale wiesz... trochę czasu minęło od czasu zamknięcia cafe na allu.
Niektórzy wyrośli.
Kto wróci, ten wróci. Szepnijcie też, że być może wrócą i spotkania Allegro..wtedy będą mieli jeden powód do powrotu więcej 🙂
@atarog nie wszyscy mają szajsbuka
No cześć Piotruś @1396 🙂