Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
Ja pamiętam @jasmin76-2009 jak oberwałam czasowego bana
Oh.. whait... @msniezek gdzie jest doguss?
@Miszcz_ort ja zawsze bylam grzeczna 😃, może zbyt cicha i spokojna 😉
Mi brakuje CP. Ale czuję że wypadłam sporo z regulaminów itp. pozmieniało się sporo..... 🙂 @jasmin76-2009
@jasmin76-2009 jest.
Apka w telefonie była zalogowana na główne konto i przez to tutaj wrzucało mnie na siłę 😄
@gosia997111będzie...:-)
#200 😁😁
O, w mordę jeża!!!! Artemida mię to przysłała i już się cieszę. A najbardziej z tego, że widzę znajome nicki, które zostały pogrzebane prawie 5 lat temu, 31 marca. Stypa była odpowiednia, płaczu było co niemiara, trunków odpowiednio również. Czy z okazji zmartwychwstania będzie impreza? Dla jednego takiego mam do wręczenia zaległy "Medal za odwagę w gaszeniu pożaru na Allegro". Mam nadzieję, że w końcu się to uda - pięć lat zalega w czeluści szuflady. 😁
PS A teraz poproszę o instrukcję obsługi - jak (i czy) można tworzyć nowy wątek? Czy tylko odpowiedzi pod czyimś postem? Tylko mnie to trzeba tłumaczyć powoli i dokładnie, bom blądi...
@romanachO, proszę - jesteś! A ja se wydzwaniam na Berdyczów... 😄
Witaj, Romcia. Raduje się serce moje!
@romanachWitaj stara Pluskwo 🙂 Wypiękniałaś jak ja i Edytka?
Dziękuję Ci najserdeczniej za maila - zameldowałam się!
@romanach Roooomka! 😄
Jeszcze żyję - doczekałam się reaktywacji, czyli choć mnie nie ma na FB, to w pamięci niektórym zalegam. Mam nadzieję, że w dobrej. 🙂
@romanach kopę lat! 🙂
@romanach U góry masz banerek "Rozpocznij nowy wątek".
Jak komuś odpisujesz wciśnij @ i wybierz nick (pojawią się) Patrz na dzwonek w prawym, górnym rogu. On Cię zaprowadzi gdzie trza.
Jutro będę rozbierać, co i jak - na razie się cieszę.
Gdzie jest borgis? Halooooo!
Ma konto na Twitterze 😀
@-cmoki-na tinderze chyba....:-P
ej, ale na fb też borgis jest:-)
Ktoś pamięta Marka z CP? Ma tu dalej perm bana?
Akm47...
Armin (czy jakoś tak?)
Sporo tych ludków. Ich informowano o tej miejscówce?
Gdyby jedna osoba nie dała mi cynk na FB bym tu nawet nie zajrzała. Misszcz był zakopany kilka lat i nawet chwilę mi zajęło przypomnienie sobie hasła 😄
Widzę jakieś @. Odpisze potem będąc w pracy.
kiedyś tu się pisało że szkoły... Niby nie tak dawno...
Czy to już starość? 😞