Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
@gosia997111 widzę na liście małp Miszcza, czemu nie tak?
Akm na fb siedzi, Armin był chory, nie wiem czy wydobrzał, ale mogę obu podesłać link:-)
@atarogale wąsacz to chyba w pewnym momencie sam zrezygnował z cafe 🤔 ( niestety)
Tak. Napisał oficjalnie na starej kafejce że... No 😄
Ale może wróci na chwile
@pinsplashja też, więc nie mnie oceniać. Choć ja zniknęłam po cichu;-P
@romanach pamiętam Cię pozdrawiam madge
Czołem ludzie 😉
Początki zawsze były trudne 😛
Ktoś jeszcze pamięta czasy przedmydelniczkowe?
https://web.archive.org/web/20000518090457/http://www.allegro.pl/cafe.php3
Aż się łezka w oku kręci 😢
Szopen - to do Ciebie - za cholerę nie wiem, jak dać odpowiedź na Twoją wiadomość - ale zaraz na pewno przyjdzie Aurelia i jeszcze inne zrzuty dołączy. Wieki Ciebie nie było.😁
Drzewa brakuje!!! Zróbcie coś!
Dobrze podpięte, a małpa z przodu przed nickiem chyba wystarcza do "wywołania" usera (przynajmniej na większości forów tak jest).
Nie było "Cafe" to nie było i mnie 😛
Drzewko jest, ale symboliczne, chyba jednak nie będę tu spędzał czasu (niektórzy już zauważyli po co ta "społeczność").
@romanach wklep @ i pokażą Ci się nicki uczestników dyskusji. Wybierasz stosowny i tyle 🙂
Obecny
ciekawe temety poruszacie
Generalnie nie ogarniam jak to działa, bo ląduję na losowo wybranej stronie. Dlatego piszę odpowiadając sama sobie, co jest cholernie dziwne. Czy za cholernie dostaje się bana? Bo serio ujowo to wygląda.
Drzewa nie ma, ok... i nie będzie na bank. Ale żebym klikała odpowiedz, wywalało mnie do logowania - ok. Ale potem powinno przenieść tam, gdzie byłam? Nie na losowo wybraną 9 stronę?
Czy mój wątek został już potraktowany jako wstęp do nowego mydła? Bo mogę się bardziej poudzielać i postarać, ale chyba Ci, którzy mnie znają na allegro wolą jak siedzę w tym jednym?
Oddać mydło. I nie wkurzać, miałam trudne trzy dni...
Witam wszystkich..i tych, którzy mnie nie lubią-z pewnością się znajdą i tych, co mnie lubią-mniejszość :-). Stare czasy, włosy rosną, pewnie też wypadają :-), miło widzieć stare nicki nadal młodych ludzi.
No cześć @szaman71 🙂
Czy ja dobrze pamiętam, że Janusz jesteś? Czy już Alzheimer mi powoli puka do drzwi?
Ale nick kojarzę bardzo dobrze:-)
Witaj 🙂
Dobrze pamiętasz, chyba ten "cholerny Niemiec" jeszcze nie odwiedza Twoich zakątków pamięci 🙂
Ja nie znam, ale bardzo mi miło poznać. Cześć @szaman71!
Cześć Olu, także miło mi Cię poznać 🙂
No paczaj @szaman71 , jesteśmy wciąż młodzi, piękni i pamiętliwi. Pozytywnie:-D
Miłego dnia życzę:-)