Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
Kiepska sprawa
z lapka też nie... mozilla stanęła okoniem:-D
@-cmoki- Nu Zajac! pagadi! Wisisz mi nowe klawiszki. Zerknęłam na Twój obrazek z paszczą pełną herbatki...
Zostawiam ślad. Dawno dawno temu połowę nieśpiącego życia (czyli jakieś 25% doby) spędzałem na forum na Allegro. To były czasy! 🙂
@Michal_Majewski_ Twoja ranga odpowiada Twemu zapałowi 😉
Mój zapał skutecznie stopuje wygląd i "przyjazna" obsługa" tego miejsca. Przy 22 calach i rozdzielczości 1920x1080 widzę dokładnie 1,5 wypowiedzi na ekranie. No ale to już napisałem w komentarzu do oceny społeczności 😉
@Michal_Majewski_ Siema 🙂
@Michal_Majewski_ bracie kochany:-***
Dżizys! Wy tu prawie wszyscy jesteście! Ja się wzruszam normalnie 🙂
@Michal_Majewski_ <Podała chusteczkę do otarcia łezek> 😜
Czy ktoś tu kroi cebulę? 😄
@Michal_Majewski_ toć od wzruszenia łezki a nie cebulowe 😄
Witam wszystkich, rzadko mnie było widać na starej kafejce. Cichy podczytywacz byłam. Pozdrawiam 🙂
Spedzalam prawie dobę, choć nie wiem, jakim cudem 🙂
@atarogNo i co z tymi starymi wyjadaczami? Coś tam zaświtało na moment i pochowali się w norkach. Może dlatego, że to już nie to samo miejsce, nie ten czas?
Cóż, dokładnie tak. Dostałam maila, klik, czytam, odpowiedź, zaloguj i ląduję na głównej, szukam, klikam, komu, gdzie odpisać, przewijam, trafia mnie. Nie, to nie dla mnie. Niedporacowana niedorobka. Tak niewygodne w komunikacji, że nie chce się tutaj klikać.
Ale przecież zawsze lubiłaś pomagać. Jest okazja, mimo pewnych niedogodności 🙂
@AureIia Witaj Iskierko 🙂 Źle to wszystko robisz. Po co czytasz jakieś maile? Wyłącz toto. Patrz tylko na dzwonek. On Cię zawsze zaprowadzi tu, gdzie trzeba. Buziaki 🙂