Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
@atarog Nie da się ukryć, że tak. Jak ktoś słusznie zauważył na starym caffe było jednak znacznie lepiej. Wtedy było wiadomo kto komu na co odpowiada.
Chciałam wstawić zdjęcie ale jakby z fona nie chce łyknąć:-(
Kiepska sprawa
z lapka też nie... mozilla stanęła okoniem:-D
@-cmoki- Nu Zajac! pagadi! Wisisz mi nowe klawiszki. Zerknęłam na Twój obrazek z paszczą pełną herbatki...
Zostawiam ślad. Dawno dawno temu połowę nieśpiącego życia (czyli jakieś 25% doby) spędzałem na forum na Allegro. To były czasy! 🙂
@Michal_Majewski_ Twoja ranga odpowiada Twemu zapałowi 😉
Mój zapał skutecznie stopuje wygląd i "przyjazna" obsługa" tego miejsca. Przy 22 calach i rozdzielczości 1920x1080 widzę dokładnie 1,5 wypowiedzi na ekranie. No ale to już napisałem w komentarzu do oceny społeczności 😉
@Michal_Majewski_ Siema 🙂
@Michal_Majewski_ bracie kochany:-***
Dżizys! Wy tu prawie wszyscy jesteście! Ja się wzruszam normalnie 🙂
@Michal_Majewski_ <Podała chusteczkę do otarcia łezek> 😜
Czy ktoś tu kroi cebulę? 😄
@Michal_Majewski_ toć od wzruszenia łezki a nie cebulowe 😄
Witam wszystkich, rzadko mnie było widać na starej kafejce. Cichy podczytywacz byłam. Pozdrawiam 🙂
Spedzalam prawie dobę, choć nie wiem, jakim cudem 🙂
@atarogNo i co z tymi starymi wyjadaczami? Coś tam zaświtało na moment i pochowali się w norkach. Może dlatego, że to już nie to samo miejsce, nie ten czas?
Cóż, dokładnie tak. Dostałam maila, klik, czytam, odpowiedź, zaloguj i ląduję na głównej, szukam, klikam, komu, gdzie odpisać, przewijam, trafia mnie. Nie, to nie dla mnie. Niedporacowana niedorobka. Tak niewygodne w komunikacji, że nie chce się tutaj klikać.