Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
@br. Przecież na PG automatycznie dołączani są wszyscy z rangą co najmniej #10.
EDIT A jednak okazuje się, że nie (dopiero doczytałem posta @msniezek).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
dobra kochani, sprawa wygląda tak, że spr9jt tu podobno był. Na Allegro Gadane. Widział go ktoś? I wciąż nie odhaczyliście się na liście obecności, tej pandemicznej. Prosiłam. Powiedzieć, jak żyjecie... A Wy nic.
@atarog Więc tak: my osobiście się nie znamy, ale ja pamiętam taki nick atarog z dawnego cafe. Co prawda ja udzielałem się trochę na komputerach i elektronice, Ty zaś jeśli pamiętam to bywałaś gdzieś na Mydelniczce albo Dom i rodzina.
Jeśli chodzi o listę obecności to ja się zaznaczyłem, co prawda jako komentarz - pytanie do DR ale zaznaczyłem i już. O sobie nie pisałem, a co tu pisać?
Zaprosiłem Cię na to PoGadane no bo zadałaś pytanie - co to takiego, i uważam że dobrze zrobiłem. Niektórzy faktycznie tam się wykłócają ale są tam i całkiem normalne wesołe rozmowy i tak jest w większości. Potrzeba tam właśnie więcej ludzi normalnych, kulturalnych bez obsesji, chociażby po to żeby to miejsce było bardziej dla ludzi.
Aha, przepraszam że zgłosiłem Cię do Admina nie pytając Ciebie o zdanie ale tak wypadło, po prostu w tamtej chwili tak było trzeba.
Nick spr9j trochę mi się kojarzy z dawnym cafe, ale tutaj go nie spotkałem.
Pozdrawiam😊
I jeszcze małe uzupełnienie, jeżeli spr9j tutaj był to znaczy że występuje pod zmienionym nickiem. Hmm..... coś mi się kojarzy ale publicznie nie napiszę👹
nie, jeżeli sprj9t tu był, to między niedzielą wieczorem a poniedziałkiem rano. Jakoś tak to wypada w czasie @br. Jestem absolutnie pewna, że ode mnie dostał namiar i wcześniej nie był. Znam go dobrze, aż takiego zdziwienia reanimacją szczątków społeczności nie umie udawać:-)
Chyba, że wpadł w swoim typowym nastroju. Ale to ma bana:-D
@atarog Moze spr9j nawet był, ale nie logował się, nic nie pisał, śladów nie zostawił. Wyszukiwarka takiego nicka nie zna, podaje tylko to co o nim wspomniałaś, czyli przekierowuje na Twój wątek. Inna możliwość - zmienił nicka.
A Śnieżek wtedy wszystkich nas zbanował, przecież to on gasił światło na dawnym cafe. Stare dzieje....🤔
@br. nie, nie... ja poprosiłam o bana:-)
I nie pamiętam masowego banowania, za to pamiętam, że Maciek mi otworzył wątek calibry:-D
Tu takich nie będzie. Nie ma warunków:-)
@br. od końca czy tam od środka - nie mam żalu, zgłaszaj mnie gdzie chcesz. Tylko od razu uprzedzę, że na Oscara nie mam miejsca, bo on jak Ken - jest unisex. Zresztą Maciek Śnieżek jest osobą, która mi dała najważniejszego bana w moim alleżyciu. W noc zamknięcia dawnej cafejki. Czy tam społeczności. Jeden pies. Jakby nie to, to chyba bym noc przesiedziała:-D
atarog z dawnego to ja. Przywiązuję się. Moje - nie ruszać. Takie obsikanie znaczy. Zaznaczyłam teren:-)
Rzeźnia tam jest na PoG... ludzie, ja w podstawówce pracuję i dzięki krótkiej wizycie na PoG już wiem, że dam radę przetrwać ten rok. A myślałam, że będzie tragedia. I że nie ma noc gorszego od 7a. A jednak jest:-)
Na komputerach nie bywałam:-(
Siedziałam na mydle, na filmie i na dirze. A sprj9t dostał linka i mówił, że był. Gamoń mnie oszukał:-)
pozdrawiam wesoło:-)
Beata
Hej! Pozdrowionka dla starej wyjadaczki! Też bym chciała pamiętać, bo wyraźnie fajnie było...
Uczyła mnie @ifonka-zaba , jak to drzewiej bywało. Teraz uczę się od Ciebie i też całkiem mi się podoba😊
Tak sobie myślę, że PoGadane to pogrobowiec Mydelniczki i da się z niego zrobić fajne wesołe miejsce. A że co niektórzy skaczą sobie do gardeł? Jest na to metoda, nazywa się tak samo jak takie coś w kuchni, gdzie się naczynia myje.
Nie, nie zmywarka😂
Chyba wzorem Roberta Szmidta zacznę was nazywać Pamiętającymi...
Zazdroszczę, normalnie zazdroszczę.
@Kasiulki2 ale że "starej" 🤔 wstydź się !😂
Chyba trochę czasu minie zanim PoG bardziej "zaiskrzy" ale Mydelniczka chyba się "ne wrati"
ps zlew na misia 🙂
No, takie łapanie za słówka to lubię.
I kajam się, tarzając w pyle, bo sama mam tak, że "tylko nie stara, tylko nie stara!"
😂🤣
PS. Zmywarka na misia🤗
@pinsplash zlew na misia....:-D
I ten usuń?:-)
Niech będzie "starej", w końcu wiek oznacza mądrość w tym przypadku a to nobilitacja jednak. Czekaj, kawy. Bez kawy nie funkcjonuję:-)
@atarog Bry! 😁
Cześć i czołem.
Nie ma gdzie wpisać bt.
Tego mi brakuje najbardziej:-D
@Kasiulki2 Szmidta? Szmidta mam na grupie na fb;-P
Nie będę proponować wizyty, bo nie chodzi o to, aby łazić tam, ale żeby zostać tu:-)
Jak @ifonka-zaba uczyła, to Ty dużo wiesz. A że nie pamiętasz... Ja też nie pamiętam starej cafejki, która była przed wszystkimi cafejkami tematycznymi, bo na niej nie bywałam:-)
A jeśli chodzi o skaczących do gardeł i inne gatunki, to było takie pojęcie kiedyś - NKT się nazywało:-D
Miłego dnia życzę:-)
A czy za podpis na liście obecności będą jakieś profity? Medale, ozdoby, kasa albo wpieprz ....😁
Nie. W sumie @LEW433 nie powinnam iść w stronę listy obecności. Mnie osobiście się taki wątek niezbyt dobrze kojarzy i wywołuje smutek.
Podpisałeś się? To straciłeś jedynie 10 sekund swojego życia:-)
Możesz wygumkować;-)
@atarog Ci powiem tak....mnie też jakoś lista smutno się kojarzy. Tym bardziej, że najpierw oglądałam w TV to wszystko i mną jakoś wstrząsnęło a potem na cafe przeczytałam co się stało i kogo dotyczyło😢
@ifonka-zaba na szczęście przekaz wizualny mnie ominął. Jedynie info na cafe. Kurde, to takie dziwne, że z wielu setek osób, które masz w głowie w postaci nicków, akurat nie masz problemów z przypomnieniem sobie imienia tej osoby. Nicku chyba nie pamiętam dokładnie. Imię.
Buziaki Ifonko:-*