Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
@atarog 😘 obślizgły jak zawsze...
Ale o co chodzi, bo nie mogę znaleźć początku tego "tematu", gdy przewijam to mi cos innego z września pokazuje. Aurelia (bo mi drugie konto powiązało teraz)
@Nicol-e O! Cześć stokrotko 🙂
@Nicol-e Nie złość się, to było z serca, jak dawniej.
Nie złoszczę się, pamiętam stare czasy 🙂
@Nicol-e No te trumny jeszcze pozostały nieobejrzane 🙂 I nieprzymierzone 🙂
@xyz96 Nie wierzę, że pamiętasz....
@Nicol-e No jak to? Tylko tym żyję 🙂 Od lat.
@xyz96 przepraszam, ale zaintrygowało mnie. Jakie trumny? Ja wiem, do Aurelii pisałeś, ale co poradzę, żem ciekawa trumien:-D
W pewnym mieście na zachodzie jest muzeum trumien, gdy tam byłam, było nieczynne, to tak w skrócie.
@atarog A co, też miałabyś chęć i odwagę?
@atarog @Kasiulki2 Wystarczy na trochę przymknąć oko a już człekowi zad obrabiają 😂
No jak można nie pamiętać starej cafejki gdy nie można było odejść od kompka na siusiu bo jak zaczęli nadawać to nie wszystko zdążyło się przeczytać a już zniknęło w cyberprzestrzeni. Ona istniała nawet gdy już pojawiło się mydło i insze tematyczne
A co się tutaj dzieje? Niewiele. Nadal ciężko mi się tu odnaleźć i nie wiem komu odpisuję 😉
@Michal_Majewski_ jak chcesz komuś konkretnemu odpisać, to kliknij @ i z rozwiniętej listy wybierz nick, jeżeli kogoś nie widzisz na liście, to zacznij wpisywać, a po kolejnych literkach pojawi się. 🙂
Nocna lista obecności, Witam.
Witaj Ernest!
Tak z ciekawości weszłam, bo maile po przychodziły. Nie wiem, co tu się wyczynia. To już nie mój świat, ake żyję i pozdrawiam.
P.S. Ty masz jakieś konto na fb itp?
@AureIia a nieładnie tak podpytywać kolegę o soszial media:-D
Ja staram się nie pytać, bo jak wejdę na fb, to siedzę długo:-D
Witaj Aurelio. Kiedyś kilkadziesiąt tysięcy postów tu zostawiłem, a teraz tak jak i Ciebie już mnie to nie interesuje. Zabili to miejsce i w sumie nie wiem czego obecnie oczekują. No ale społeczność potrzebuje pielęgnacji i troski, by rozkwitać.... Podrzucę to do Familiady. Na sobote w sam raz. Dobra, bez żartów. Dbajmy o nasze dobre relacje!
@Ernest_F a spytam z ciekawości - pamiętasz nocną listę?
Niestety, pamiętam wszystko.