Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@salvador84 gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów.
Cześć @marek_weberman, gotowe.
Przez pomyłkę zakupiony produkt ukryłem jak można cofnąć tą pomyłkę.
Cześć @Client:28640563, zakup został odkryty 🙂
Uprzejmie proszę o odkrycie zakupu z dnia 14 września 2026 r. Kupiłem smartfona Xiaomi Radmi 15C od Electro.
Dziękuję
krzyval
Cześć @krzyval, zakup został odkryty.
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupu z ostatnich dwóch tygodni chodzi o jeden zwrot ok jeszcze jestem w terminie dziękuje pozdrawiam
Dzień dobry, zapytam o coś. Jak można odkryć wcześniej ukryte zakupy. Chcę je zwrócić bo uszkodzone. I chciałabym żeby przez allegro poszło to ? Dziękuję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie zakupu MacBook pro 13 z dnia 08.08.2022.
Pojawiły się problemy ze sprzętem i za wcześnie ukryłem zakup.
Dziękuję.
Ukryte zakupy
@Olo010567 wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Witam dziś przez pomylke kliknęłam ukryj zakup czy mogłabym prosić o przywrócenie zakupu ponieważ nie zdążyłam go jeszcze opłacić
@kosiara127 @darmar2 gotowe, przywróciłam Wasze zamówienia do zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie wisiorka z dnia 15 lipca
Proszę o przywrócenie zakupu usuniętego dziś ostatni zakup
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ ukryłam przez przepadek zakup, proszę o przywrócenie.
Proszę o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu na moim koncie. Dziękuję.
Sugeruję też dodanie opcji, dzięki której właściciel konta sam będzie mógł to zrobić.
Pozdrawiam.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 28.09
Dzień dobry.
Przez pomyłkę "ukryłem" na liście zakupów jeden z ostatnich zakupów (przewód układu chłodzenia).
Bardzo proszę o przywrócenie na listę- dostarczona została niewłaściwa część i muszę dokonać zwrotu.
Dziękuję