Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Proszę o ponowne przywrócenie ostatnich zakupów od [edycja] z dnia 09/06. w zakładce kupione.
Muszę wykonać zwrot jednego z zakupionych asortymentów, a niestety bez aktywnej listy zakupów, którą usunąłem nie mogę wygenerować kodu na bezpłatny zwrot.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Radomir
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Dalamar1 Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale na koncie, z którego tutaj piszesz, nie ma zakupu od takiego Sprzedającego. W tym konkretnym dniu nie ma też zamówień od innych Sprzedających.
mój nick allegro: Dalamar1
@Dalamar1 Tak, znam Twój nick, ponieważ loginy na Allegro Gadane są takie same jak na Allegro, ale tak jak mówiłam na tym koncie nie ma takiego zakupu. Sprawdź proszę w powiadomieniach mailowych numer oferty, z której skorzystałeś i podaj mi go proszę. W ten sposób postaram się ustalić szczegóły tego zamówienia.
|
@Dalamar1 Dziękuję, w przypadku tego zamówienia znaleźliśmy błąd, nad którego naprawą aktualnie pracujemy. Przepraszam Cię za tę sytuację, gdy tylko uda nam się rozwiązać ten problem, zakup będzie widoczny w Twojej zakładce Kupione.
Witam.
Czy jest szansa, że dziś ten problem będzie rozwiązany?
Zależy mi na tym, bo muszą zrobić zwrot omyłkowo wysłanego towaru.
Dziękuję za pomoc.
Radomir
Widzę, że lista jest już w zakładkach "kupione". Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Radomir