Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć, @Marcin_2236. Przywróciłam ukryte zamówienie.
Witam . Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu, miał być na prezent , jednak nie trafiony i chciałbym dokonać zwrotu.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @michal_kubek. Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Dziękuję bardzo 😀
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
proszę o odkrycie ukrytego zakupy z 19 grudnia : łopatka do pizzy
Proszę bardzo, @kingaaag. Gotowe!
Proszę o przywrócenie zakupionego zegarka damskiego Polar
Cześć, @kaspen. Czy ten zakup jest na koncie, z którego tutaj napisałaś? Możesz podać orientacyjną datę zakupu?
Tak z tego konta z dwa lata może
Przykro mi, @kaspen, ale nie mogę namierzyć tego zamówienia 😞
Potrzebuję trochę dokładniejszych informacji - możesz sprawdzić na przykład powiadomienia mailowe z tej transakcji, aby dowiedzieć się jaka była data zakupu.
@kaspen, znalazłam zakup z 2023 i go przywróciłam. Daj znać, czy to ta transakcja 🙂
Tak dziękuję
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 30.12.2025 na długopis
@manki12 proszę, gotowe!
dzień dobry potrzebuje odzyskać paczkę którą omyłkowo dałem do ukrytych
Cześć @Client:110865547, zakup został odkryty 🙂
Witam serdecznie, czy mogliby Państwo przywrócić wszystkie ukryte zakupy na moim koncie, bardzio dziękuje i pozdrawiam.
@Client:72572262 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z ostatnich dwóch lat.
Dzień dobry.
Proszę o przywrócenie moich ostatnich dwóch ukrytych zakupów. Dziękuję I pozdrawiam.