Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Założyłem konto Biznes, dokonałem zakupu za kwotę >400zł opłaciłem na fakturę a dzisiaj wchodzę i mogę odebrać.. 20monet
Otrzymałeś 20 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes trafiły na Twoje konto!
Stan ze strony allegro na dzis:
Promocja trwa od 24.06.2021 do 16.07.2021 lub do wyczerpania puli 200 000 Monet.
Pozostało 75 800 Monet.
Nowe konto z nowym NIPem, w większości okazywało się że nie spełniają warunków 200 monet, ale można się dopytać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
@stuntmanos @marketingbtlsp @ewkatoewkato na waszych kontach monety zostały już dodane.
@hepsapps bardzo Cię przepraszam za tą sytuację! Zgłosiłam już Twoje konto i brakujące monety niedługo zostaną do niego przypisane.
@pracowniaintenso w przypadku nowych kont (założonych mniej, niż rok temu) nałożone jest ograniczenie monetowe. Maksymalna liczba monet do zdobycia to 20 w miesiącu i 50 w ciągu roku, dlatego w ramach promocji "Zgarnij 35 Monet przy zakupach od 395 zł w kat. Telefony i akcesoria", zostało naliczone tylko 20 monet. Promocja dotycząca pierwszych zakupów z Allegro Biznes jest wyłączona z tego ograniczenia. Jeśli spełniłaś warunki promocji, monety zostaną naliczone w ciągu 3 dni kalendarzowych od zakupu, a Twój został zrealizowany wczoraj.
@WINDBAU zgłosiłam również Twoje konto, dam znać, gdy otrzymam potwierdzenie, że monety zostały doliczone.
@hepsapps monety zostały dodane na Twoje konto.
@WINDBAU w Twoim przypadku bardzo proszę abyś wymienił 15 monet, które masz z innej promocji na kupon. Wówczas będziemy mogli doliczyć Ci wszystkie brakujące monety (190), dopóki te 15 pozostaje na koncie jako monety, możemy doliczyć maksymalnie 175 monet.
Szanowni Państwo. Założyłam konto biznes. Dokonałam zakupu za ponad 400zl. Otrzymałam tylko 20 monet. A wg regulaminu miało być 200. Gdzie leży problem?
@NatRogal Wiele osób pisze tu o tym samym problemie. Monety po zgłoszeniu są uzupełniane, więc napisz w tej sprawie do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
@NatRogal brakujące monety są już na Twoim koncie 🙂
Witam, mimo wymiany monet i wykorzystania kuponu, pozostałe monety wciąż nie są naliczone. Dziwna jest ta promocja, bo czytając tutaj pytania innych, mam wrażenie że każdy korzystający musi się upominać o przyznanie "nagrody" która miała się automatycznie w ciągu 3 dni naliczyć.
@WINDBAU, bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Wyjaśniam tę sprawę.
Witam u mnie również podobny problem - naliczyło 20 zamiast 200 monet. Gdzie to zgłosić?
@NJOYIT Monety zostały już naliczone
@WINDBAU, Monety są już na Twoim koncie. 🙂
Mam podobny
Mam podobny problem, zamiast 200 monet dało mi w ramach tej promocji tylko 10 monet przez ten limit do 20. Proszę o przyznanie mi całości (jeszcze 190 monet)!
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mam podobny problem, zamiast 200 monet dało mi w ramach tej promocji tylko 10 monet przez ten limit do 20. Proszę o przyznanie mi całości (jeszcze 190 monet)!
U mnie naliczyło tylko 11 monet, mimo że spełniłam wszystkie warunki promocji...
@afarta, widzę, że brakujące Monety są już na Twoim koncie. 🙂
Tak, już są - dziękuję za szybką reakcję 🙂
Mam ten sam problem, dostałem 20 monet, zamiast 200
Mam ten sam problem. Zamiast 200 - naliczone 20.