Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
U mnie to samo.
Mam to samo jak dziś przeglądam Allegro,avast działa i wyświetla trojana..a kontak z Allegro powinien być z konta prosty jak drut w kieszeni..
Przed chwilą chciałem wejść na Allegro, a tu niespodzianka. Popytałem znajomych i u nich to samo, na różnych antywirusach. Zajrzałem tutaj i niestety wszystko wskazuje na to, że to najprawdopodobniej jednak nie ataki na serwis, a wręcz odwrotnie...
Aż spojrzałem co to za skrypt się tam pobiera i okazuje się że Allegro wprowadza/wprowadziło zabezpieczenie antybotowe, zwane datadome. Skrypt robi dość nietypowe "sztuczki" aby wykryć że ma do czynienia z prawdziwym użytkownikiem i pewnie to się nie podoba antywirusom.
Witam na moim koncie od wczoraj wyskakuje trojan i co chwile jest blokowany prosze cos z tym zrobic
Po właczeniu allegro wyskakuje komunuikat awast o wirusie
Teraz już mogė wejść i przeglądać oferty, wygląda na babol allegro
Dokładnie to jest wina allegro nikogo innego avast bez powodu by nie krzyczal
Dokładnie, to nie jest wina avasta i AVG !!!
Niestety sprzedaż siadła, zapewne z tego powodu że ludzie głównie używają bezpłatnych antywirusów i się po prostu boją. Tym bardziej że inne strony , serwisy "chodzą" prawidłowo.
Po naszej stronie nie ma zagrożenia. Jest to błąd po stronie wydawców antywirusa. Zgłosiliśmy już tę sytuację do Avast (i AVG, bo korzystają ze wspólnych reguł) w celu usunięcia tej reguły detekcyjnej. Czekamy na działania.
W avg jest to samo to nie wina antywirusów jak widać tylko ALLEGRO!
Tak dzieje się na obu systemach. Podważa to zaufanie do platformy
MAM to samo
Mam to samo na stacjonarnym. Kupno dokończyłem na laptopie
ja mam ten alert na laptopie. Możliwe ze wjechali im na serwery i własnie wynoszą nasze dane 🙂
Ja na Allegro szperam już 4 dni, upominali mnie, że za dużo gadam, może zablokowali nas po prostu
Dzień dobry.
W związku z komunikatem o Trojanie nie ma możliwości działania (przeglądark Firefox i Chrom).
Nie można się zalogować.
Są problemy z przeglądania allegro.
Proszę o informację kiedy problem zostanie rozwiązany?
pozdrawiam
Witam od wczoraj taki komunikat u mnie na 3 przegladarkach i 2 kompach .Kiedy problem będzie rozwiązany ??
Pozdrawiam