Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Baza zaktualizowana, można wejść na All ale ani kupić ani zapłacić się nie da!
Wpisałem adres w okno dodaj wyjątek. Pomogło bo zapłaciłem za aukcję. Zobaczymy co dalej. Ciekawe ile ludzi wykupiło premium avast po takim komunikacie.
Nadal AVG wykrywa wirusa.
@krzych101bis czy masz najnowszą wersję bazy wirusów (230224-6)? Jeżeli tak, prosiłbym o zrzut z taką informacją.
Dalej nic nie można kupić
Było tyle wpisów na ten temat, że aż mi już szkoda psuć klawiaturę potwierdzając, że ja też jako sprzedający widzę ten komunikat w AVG. Jeżeli nie mają Państwo możliwości dogadania się w AVG czy Avast sugeruję usunięcie skryptu, który powoduje rozpoznawanie jego jako trojan. Państwa firma reklamuje się jako największy sklep, a czy ktoś usiadł na spokojnie i przeanalizował, że skala tego zjawiska jest dosyć spora? Co w takiej sytuacji trzeba zrobić - oczywiście wycofać kod powodujący wspomnianą sytuacje z produkcji. Naprawdę utrudnia to pracę na portalu, zakup produktów i kontakt sprzedawcy z klientami. Jeżeli nawet jest to problem po stronie Avast, AVG to proszę z nimi to wyjaśniać na środowiskach testowych, a nie na produkcji.
Przykład dla zrozumienia całej sytuacji z punktu sprzedającego: Klient wchodzi na aukcje i już jest gotowy zrealizować zakup. Po czym widzi taką informacje ze strony aplikacji antywirusowej jak tu już wiele osób przytoczyło. Tym samym klient ucieka z tej aukcji, bojąc się, że zainfekuje sobie system i z zakupu nici.
Ile jest takich przypadków nikt nie jest w stanie policzyć i ile tym samym straciłem potencjalnych Kupujących, a co za tym idzie PIENIĘDZY.
Inwestujemy w wyróżnienia promowania itp. i to wszystko na nic, bo na takiej aukcji niewiele zachęca do zakupu.
Na koniec potwierdzam, mamy najnowszą wersje 230224-6
Ja postawię pytania co to za skrypt że narobił takiego syfu??? Może nie bez kozery antywirusy robią raban? Pan Maciej jd 6 godzin zbiera screeny i broni alldrigo jak dziewictwa córki, nud interesuje mnie kto dal d**y bede zadał zwrotu pobranych opłat od 23 lutego...
Łau ......(godzina 23.11) problem zniknął 🙂 Jest wszystko OK. !!!
Pozdrawiam
Grzegorz
P.S. Baza wirusów avast (230224-6) - sama się zaktualizowała, nic nie robiłem. Wszystko działa prawidłowo.
Ale zalogować się dalej nie można
Niestety komunikat i blokada antywirusowa powróciły 😞
godzina 00.02
niestety dalej problem jest - baza 230224-6
nie działa
Niestety, komunikat się nie pojawia ale dalej strona nie do użytku, nie da się zmieniać ilości przedmiotu w koszyku ani realizować zamówień.
U mnie podobnie. Wirus na allegro. Od dwóch dnie brak możliwości logowania.
A zapewnienia: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ , że żadnej winy allegro w tym nie ma między baje można włożyć.
AVAST nadal krzyczy ze wirus w Allegro... 😕
Allegro leży i kwiczy. Dzień wcześniej robiłem zakup bez żadnych problemów, a nazajutrz Avast melduje, że na stronie widzi trojana.