Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego przed zakupem podana jest propozycja spłaty w 10 lub 20 ratach, a przy płatności mogę wybrać 3 lub 5 rat? To chyba wprowadzanie w błąd?
@macieeek Jeśli chodzi o "Raty 0%", liczba rat, przy których ta promocja jest dostępna jest zawsze wskazana i pewnie o to tu chodzi. Jeżeli zdecydujesz się podzielić kwotę na inną ilość wpłat, promocja nie będzie dostępna.
Chyba sie nie rozumiemy: w ofercie jest przykładowo 10 pln x 20 rat, po "Kup teraz" - wybieram płatność ratalną i pojawiają się 2 możliwości: 66,67 x 3 raty lub 40,00 x 5 rat. Chciałbym skorzystać z promowanej liczby rat, ale nie mam takiej możliwości!
@macieeek Promocja jest jeżeli kupisz ją w takiej ilości rat
Ale w jakiej? Nie moge kupic w promowanej ilosci rat, musze wziac mniej. I to jest problem.
Czyli nie ma promocji ???
Nie rozumiem co jest w tym przypadku promocją? Jeżeli ktoś mi mówi kup mój produkt i rozłóż na 10 rat, a przy płatności mówi - nie na 10, a na 3, to jest to promocja? Oferta dotyczy liczby rat i pytam od początku dlaczego nie mogę skorzystać z promowanej oferty. Dlaczego oferta zmienia się wraz z postępem zakupu?
@macieeek Zapytaj o to wskazując konkretną ofertę tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a
Witam.
@macieeek Masz rację. Sam tego doświadczyłem nie raz i nie wiem czemu inni tego nie rozumieją. Przykład: widzę przedmiot za 249.00 zł a pod dołem 12,45 x 20 rat (raty zero). Po zakupie tego przedmiotu przechodzę do zapłaty, wybieram raty od nowa a tam nie dwadzieścia rat po 12,45 a np 10 rat po 24,90 z informacją, że rata nie może być niższa niż 15 zł. Z początku mnie to denerwowało ale potem machnąłem ręką. Sam fakt, że takie rozbieżności istnieją!
Pozdrawiam
Ciekawe co UOKiK by na to powiedzial, bo takie promowanie to swiadome wprowadzanie blad. Nawet regulamin mowi o min.racie = 15zł.