Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym dokonać zakupu na raty, na Allegro pay mam do dyspozycji 2900zl na raty. Lecz zakup w ten sposób mogę rozbić tylko na 20rat, a chciałbym na więcej. Wiem ze kiedyś była możliwość i kilem chyba raty na 40miesiecy. Jak to zrobić? Jest jeszcze taka możliwość? U sprzedawcy widzę dostępne tylko allegropay
@konoo82 Allegro Pay i Raty PayU to dwa różne sposoby płatności. W przypadku Allegro Pay możesz rozłożyć koszty na maksymalnie 20 części.
Możesz u tego sprzedawcy dokonać 2 razy kupna tych przedmiotów na raty na allegro pay. Jeden zakup rozłóz na 20 rat i drugi zakup też na 20 rat i w sumie będziesz miał 40 rat do zapłaty jak chciales
Jak jeden przedmiot rozbije na dwa zakupy?
Cholera już nawet nie ma wyszukiwania ofert z ratami, a wiem ze była taka opcja ze pokazywało tylko ofert z Raty payu
Jak chcesz kupić tylko jeden przedmiot od tego sprzedawcy to nie ma takiej możliwości żebyś ten przedmiot rozbił na 40 rat na allegro pay. Myślałem że chcesz kupić kilka przedmiotów.
Tu Allegro Pay możesz rozbić tylko max 20 rat ale sprawdź tam jest nawet do 50 rat: https://allegro.pl/zobacz/ratypayu