Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od lat dokonuję zakupów za pośrednictwem opcji "raty zero". Regularnie spłacam wymaganą kwotę minimalną - co miesiąc. Obecnie chciałabym zakupić coś na raty zero - wczoraj uregulowałam żądaną minimalną kwotę i powinnam mieć wystarczającą kwotę w zasobach - i wygląda,jakbym nie mogła skorzystać z tej opcji, jakby brakowało pieniędzy.Co mam zrobić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@bazgralka Cześć 🙂 O jakich zasobach mówisz? Czy masz na myśli limit Allegro Pay? Jeśli tak, wysokość limitu sprawdzisz w panelu Allegro Pay.
W ramach Allegro Pay możesz skorzystać z:
- płatności jednorazowej za zakup w ciągu 30 dni (dla zakupów o wartości między 30 zł - 4200 zł),
- 3 spłaty bez żadnych odsetek dla klientów posiadających Allegro Smart! (dla zakupów o wartości między 300 zł - 4200 zł),
- 5,10 lub 20 spłat (dla zakupów o wartości między 300 zł - 4200 zł).
Z rat ZERO możesz skorzystać, kiedy wartość Twoich zakupów wraz z dostawą wynosi od 1 000 zł do 20 000 zł. Pamiętaj jednak, że oferty te muszą być oznaczone ikoną rat zero i w danej kategorii również musi być możliwa oferta ratalna.
Zachęcam Cię do skorzystania z filtra, który ułatwi poszukiwania ofert z możliwością rat zero:
Ja to wszystko wiem. Obecnie powinnam mieć "na stanie" około 1200 złotych, chcę dokonać zakupu za kwotę 1100 zł i nie mogę
@bazgralka Otrzymujesz jakiś komunikat o błędzie? Spróbuj wyczyścić pliki Cookies lub dokonać zakupu na innej przeglądarce, jeśli nie widzisz opcji zakupu z Allegro Pay. Jeśli to nie pomoże, to prześlij mi proszę link do tej oferty.
To nie ma być zakup za pośrednictwem "allegro pay", tylko poprzez raty zero. Wydaje mi się, że będe musiała skontaktować się z BNB Paribas 😞
@bazgralka W przypadku rat zero nie ma limitu na zakupy. Limit jest tylko w Allegro Pay.
Jeśli chcesz kupić produkt na raty zero, sprawdź najpierw, czy w wybranej przez Ciebie ofercie jest dostępna jest taka forma płatności. Taką informację znajdziesz na stronie oferty:
Dodaj produkt do koszyka, następnie kliknij [kup na raty] w koszyku, wybierz sposób dostawy a w dostępnych metodach płatności kliknij [raty]. Zostaniesz przeniesiona do wniosku, który będziesz musiała uzupełnić swoimi danymi. Później partner pożyczkowy zweryfikuje podane przez Ciebie informację i otrzymasz decyzję o przyznaniu pożyczki (zakup nastąpi automatycznie dopiero po jego pozytywnej decyzji).