Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Co mogę żądać od sprzedającego po drugiej zgłoszonej reklamacji z tą samą wadą??
Kupiłem iPhone 14 pro i po ponad trzech miesiącach IPhone zaczął się bardzo często resetować bez żadnej przyczyny. Miałem kontakt ze sprzedającym. Podjął się naprawy ale po nie całych dwóch miesiącach wada resetowania się iPhonie wróciła.
Odstąpienie od umowy( zwrot środków), obniżenie ceny, naprawa wadliwej rzeczy lub jej wymiana na nową wolną od wad.
zależy czy kupiłeś od firmy czy od osoby prywatnej bo wtedy się bierze inne akty prawne pod uwagę i inne zapisy
Nowy, używany, od firmy, od osoby prywatnej... Coś więcej musisz napisać.
Iphona kupiłem nowego od firmy i gwarancje, reklamacje mam do 2 listopada tego roku
To ci przysluguje rabat lub odstapienie przy 2 reklamacji
Po otrzymaniu wiadomości od osoby z tej firmy na iphone będę musiał czekać 14 dni. Zapytałem choć jeszcze wadliwy iphone był w doręczenia czy byłaby możliwość wymiany iphona na nowy otrzymałem taką wiadomość
Na obrazek przyjdzie zaczekać aż moderacja przepuści. Chyba że wkleisz tekst
Takie jest tekst ze screena
Tak, natomiast o sposobie realizacji reklamacji decyduje sprzedający, jeśli telefonu nie da się naprawić to wtedy trzeba wymienić na nowy, natomiast jeśli telefon jest do naprawy a sprzedawca zdecyduje o naprawie telefonu, to telefon jest naprawiany. Na ten moment reklamacja jest odrzucona, reklamacja zostanie ponownie rozpatrzona dopiero jak telefon do nas dotrze.