Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam piłę spalinowa , wysłałam na reklamacje bo nie działała. Wcześniej mąż zadzwonił i poinformował o nie działającym sprzecie , poproszona nas aby odesłac wraz z oświadczeniem i akcesoriami i tak zrobiliśmy . Zrobiłam zdjęcia co pakuje i zdjęcie oświadczenia .
Piła wróciła z reklamacji bez akcesorii brakuje zbiornika paliwa i pilnika . Poinformowałam sklep że brakuje akcesorii. Natomiast sklep twierdzi że nie zostały wysłane . Potem zrzuca winne na przewoźnika i każe reklamować u przewoźnika . Jak poinformowałam że aby złożyć reklamacje powinien być sporządzony protokół którego sklep nie złożył. Zostałam poinformowana że protokołu nie spisali ponieważ paczkę otrzymali całą. Ktoś miał podobną sytuację i może pomóc ? Allegro umywa ręce i popiera sprzedające gdzie ma mnóstwo negatywnych komentarzy .
Mało tego straszą mnie adwokatem "w przypadku dalszych pogrozek sprawe skieruje do adwokata " tylko jakie pogróżki to że informuje ich że zgłoszę w odpowiedzi ednie miejsce ?
zakładka moje zakupy zgłoś problem z zakupem opisz problem wklej zdjęcia w dyskusji