Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Kupiłam szachy i inne rzeczy u jednego ze sprzedających na Allegro. Sama wysyłka też nie poszła najsprawniej bo czekałam na przesyłkę ze dwa tygodnie... Po przyjściu okazało się że szachy są tekturowe mimo że w opisie pisało wyraźnie że miały być drewniane. Odesłałam produkt dokładnie 24 września, 26 paczka była u sprzedającego. Teraz moje pytanie brzmi: ile czasu ma sprzedający na zakończenie reklamacji. Na Google raz wyczytałam, że 14 dni raz że 30 i nie wiem czy już się upominać czy niby jeszcze ma czas.... POMOCY !
14 dni od zgłoszenia reklamacji. Jeśli odesłałeś a nic nie pisałeś sprzedawcy to od odbioru paczki.
@BasiaPotoczna Sprzedający ma 14 dni od momentu otrzymania Twojej reklamacji, aby na nią odpowiedzieć. Jeśli nie zrobi tego w wyznaczonym czasie, przyjmuje się, że uznaje on Twoją reklamację za zasadną. Widzę, że założyłaś już dyskusję ze sprzedającym, więc poczekajmy na jego odpowiedź. Jeśli nie odpowie, to po 24h od rozpoczęcia dyskusji, możesz poprosić o nasza pomoc.