Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc. Miałam to nieszczęście i kupiłam produkt u bardzo nieuczciwego sprzedawcy/krętacza. Już nie raz prowadziłam z nim batalię, teraz trwa kolejna. Niestety nie mogę rozpocząć z nim dyskusji na allegro, ponieważ inną prowadziłam wcześniej, została zamknięta przez pracownika allegro. Czy ktoś wie jak można rozpocząć kolejną dyskusje.
Napisz do Allegro z prośbą aby dali Ci możliwość otwarcia ponownej dyskusji.
Doczekać się na odpowiedz z allegro graniczy niestety z cudem 😞
@Syrena_zT Autorka postu napisała wyraźnie że nie może otworzyć dyskusji ze sprzedającym ponieważ wcześniej była inna dyskusja.
Mam pytanie, czy na Allegro jest określony jakiś limit dyskusji, ile może otworzyć dyskusji użytkownik? Czy zawsze jeśli trzeba otworzyć nową dyskusję trzeba prosić o łaskawą zgodę "odpowiednie zespoły" ?
@br. a ja odpowiedziałam zgodnie z tym jak funkcjonuje zakładanie dyskusji na naszej platformie. Klient może założyć dyskusję dla każdej transakcji. Może ją jednorazowo samodzielnie wznowić po jej zamknięciu. Jeżeli było już jedno wznowienie przez klienta, a potrzeba jest ponownego otwarcia danej dyskusji, może to zrobić doradca.
@Syrena_zT Nie uzyskałem odpowiedzi. Pytanie było czy użytkownik może jednocześnie mieć otwarte kilka dyskusji, a nie pytałem czy może otworzyć dyskusję dla dowolnej transakcji.
Dokładnie... Dyskusja jest zakończona przez pracowinika allegro i nie ma możliwości otwarcia nowej, nawet w innym temacie.
@br. moja odpowiedź wyczerpywała pytanie. Ale mogę rozwinąć: do każdej transakcji klient może mieć otwartą dyskusję. Do jednej transakcji może być otwarta tylko jedna dyskusja. Jeżeli ta dyskusja zostanie zamknięta, klient może ją wznowić jednorazowo.
Także: może, jeżeli dotyczą różnych transakcji. Bo do jednej transakcji nie da się założyć więcej niż jednej dyskusji.
@Syrena_zT Dziękuję, teraz rozumiem że pytająca wprowadziła w błąd skoro napisała o innej dyskusji. A może jest tak że zakładacie że zakupiony przedmiot ma prawo mieć tylko jedną wadę, skoro zgłoszenie kolejnej usterki w zakupie wymaga kolejnej łaskawej zgody ???
Dziękuję, nie oczekuję dalszych wyjaśnień.
Tylko w jaki sposób to zrobić skoro allegro nie odpowiada na prośby przez formularz 😞
@anesse85 już to weryfikuję
wszystkie drogi wypróbowane, nawet przez reklamacje. Sprzedający nawet od czasu do czasu odezwie się i oznajmi że towar zostanie naprawiony, że wysyła kuriera. Tylko co z tego jeśli nie dochodzi nic do skutku...
Czekaj na odpowiedź, cierpliwie, na ticket muszą odpowiedzieć. Lepiej jest zapisać jego numer i wracać tutaj, poganiać moderację ze nie masz odpowiedzi. Poczekaj z dwa dni, a jak już Ci otworzą dyskusję to zapoznaj się dokładnie z tym materiałem.
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/blog/dyskusja-na-allegro/ba-p/324580
@anesse85 poprosiłam o odpowiedź w Twojej korespondencji. Widzę, że już jesteśmy w kontakcie mailowym 🙂
Bardzo dziękuje
Bardzo dziękuje za reakcje. W godzinę udało się załatwić kuriera i produkt już jedzie do naprawy. Jest Pani "WIELKA" serdecznie pozdrawiam