Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od roku bujam się z reklamacją odkurzacza i za każdym razem jestem dosłownie zlewana przez ten sklep. Zero kontaktu z Waszej strony. O odrzuconej reklamacji dowiaduje się jak kurier staje w drzwiach z odkurzaczem. Sprzęt szwankuje, prawdopodobnie nie jest w ogóle robiony, a jak jest (bo ostatnie dwie "zwrotki" odkurzacza dostaje ze śmieciami i totalnie osyfiony :/) włączony to wady są ignorowane i odkurzacza wraca do mnie. Mam tego serdecznie dość!!!! Gdzie mogę złożyć oficjalną skargę na ignorowanie klienta? Biuro praw konsumenta poinformowane. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Gerard3000 Przykro mi, że masz takie odczucia, ale sprawdziliśmy dokładnie historię Twoich reklamacji i zgłaszałaś się do oficjalnego sklepu Allegro kilkukrotnie w tej sprawie, ale za każdym razem otrzymywałaś odpowiedź:
Czyli miałam rację! Nawet się nie kłopotali z zaglądania co jest byle by spławić wariatke! Dzięki wielkie za odpowiedź! Skarga zgłoszona.
@Gerard3000 pamiętaj że jak reklamujesz z tytułu rękojmi, przy drugiej reklamacji możesz odstąpić od umowy 😄
Za ile złotówek ten odkurzacz był?
Prawie tysiąc złoty.. dla nas to dużo pieniędzy.
@Gerard3000 przy kolejnej reklamacji odstąp od umowy, i kup se innej marki 🙂