Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sklep wkłada mi do kosza towar, co to za praktyka
😱
To jest nie możliwe. Chyba, że włamali Ci się na konto
Też myślałem że zrobiłem to nie chcący,ale tak nie jest wywalałem z kosza już kilka razy ten przedmiot niestety po kilku dniach wraca
@jawjan Jak sprzedający może coś dodać do Twojego koszyka? Klika za Ciebie? Musiałeś dodać niechcący coś z propozycji "inni kupili również" lub "sklep poleca" i stąd całe zamieszanie.
No chyba, że masz samoświadomą klawiaturę, która wie co dla Ciebie najlepsze👻
@jawjan Na Allegro dzieją się czasem dziwne rzeczy. Nie tak dawno klawiatura jednego z "doświadczonych" użytkowników tego forum uzyskała samoświadomość i zaczęła rozsyłać spam do innych użytkowników Allegro: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/do-twojego-adresata-kontrahenta-zosta%C5%... Zanim się zorientował z jego konta wyszło100 e-maili. 🤣
🐺🐱🐽🐖🐵
Może widzisz i klikasz, a może wchodzisz na różne konta i się zamieszało!
Nie na allegro jestem ponad 20lat tak że wiem ,przynajmniej do teraz tak myślalem co rbię
@jawjan proponuje usunąć pliki podręczne i ciasteczka
A ja proponuję dodatkowo usunąć konto.
@Ziolko39 napisał(a):Głupich nie sieją > sami się rodzą > Tako rzecze Zaratustra
@jawjan Masz wielkie szczęście, że trafiłeś na to forum. Doświadczeni użytkownicy z troską i kulturą pochylili się nad Twoim problemem. Zauważ, że piszą do Ciebie posiadacze najwyższych rang. Administracja forum nie nadaje ich byle komu, doceń to.
@jawjan Nie zważaj na podpuszczacza > ten tekst nie był do Ciebie > on świetnie wie o kim 🐷
Jak zwykle patrzy z zazdrością na istoty wyższe > za wszelką cenę usiłuje przeszkadzać 👿
Na wszystkich forach jest podobnie tak że biorę nie które porady z dystansem pod uwagę
@Client:109808341 Wracaj do swojego piwniczanego wykopu.
Zmieniałem konto hasła dalej to samo, zgłosiłem na allegro mają szukać ,myślę że dobrze wiedzą co jest grane
Mam chyba podobnie co usunę z koszyka towar i to nieważne czy na telefonie czy laptopie , wraca jak bumerang , i powiem szczerze że zaczyna mnie to denerwować , czy jest możliwość zablokowania go ?
@rob-bar to jest tak zwany zestaw obowiązkowy, Allegro bije się w konkursie o większą wartość koszyka.
Kiedyś też tak było, Wz-tka do kawy obowiązkowa.