anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

smart i przelew payu na poczcie

MAMY ROZWIĄZANIE!
wlodipw
#8 Zapaleniec#

zakupiłem smart przez przelew tradycyjny,zapłaciłem na poczcie 7marca2022 w poniedziałek przed trzynastą ..jest piątek zaraz sobota a smart nadal nie ma.. infolinia tylko automat bl bla bla i nie ma maila do kontaktu po przejściu na payu pomoc(nie wiem czy dobrze szukałem ale nie znalazłem)
49pln poszło na PayU S.A. 75124069603496012536199384   

(rok temu ktoś znajomy zakupił mi blikiem i od razu zadziałało)

czy poza napisaniem do payu na adres w Warszawie można coś zrobić? bo telefon to automat ,zero operatorów nie to co jakiś czas temu zadzwoniłem 3-ciego dnia i wszystko operatorka sprawdziła i poszedł przelew w ciągu godziny..

Gdzieś tam pisze ze do 14 dni przelew tradycyjny.. czy to żart ?  czy ktoś czekał 14 dni serio?

Pięknie proszę czy ktoś podzieli się co z tym zrobić  można bo mi pomysłów brakuje... dziękuje 🙂

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@wlodipw Prześlij proszę skan lub czytelne zdjęcie potwierdzenia wpłaty przez ten formularz. Konsultanci sprawdzą dlaczego płatność nie rozliczyła się poprawnie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
wlodipw
#8 Zapaleniec#

skan wysłałem wczoraj a dzis sprawdzam poczte a tam cyrk  z data 8mar2022  10:39

Witaj,

chcemy zwrócić Twoją wpłatę. Niestety, nie posiadamy wszystkich potrzebnych danych aby to zrobić. Aby otrzymać zwrot pieniędzy, wypełnij krótki formularz:  tu link był  ...

czyli allegro nie osługuje payu  albo payu nie obsługuje allegro.. to nie rozumiem poco allegro korzysta z payu..

poprosze jednak by ktoś blikiem mi zapłacił.. 😕

2 razy korzystałem z payu i 2 razy komplikacje.. brak słów

oznacz moderatorów
wlodipw
#8 Zapaleniec#

edit :w sumie to na 4 transakcje 2 z problemami.. mniejsza z tym

pieniądze wróciły na podany numer konta.. smart zakupiony przez blik .koniec tematu 🙂

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Przelew tradycyjny niestety idzie dłużej i są różne podane czasy, ale z pewnością nie mniej niż 3 dni.

oznacz moderatorów