anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SMS od Allegro w sprawie spłaty

yta123
#8 Zapaleniec#

Dostałam dzisiaj 2 SMS „To ostatni moment przed przekazaniem sprawy do firmy windykacyjnej” . 2 dni temu dzwonił do mnie wirtualny konsultant z zapytaniem kiedy spłacę należność. Powiedziałam, że 5 września. Moje pytanie czy Allegro może poczekać do 5 września jak spłacę należność?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

A jesteś pewna że wisisz coś allegro ? Allegro nie wysyła sms-ów. Sprawdź sobie czy w allegro finanse masz jakieś zadłużenie bo może to być próba wyłudzenia danych i dostępu do Twojego konta.

oznacz moderatorów

yta123
#8 Zapaleniec#

Z Allegro tak samo jak place na pay to przychodzi mi przypomnienie. To nie jest z firmy windykacyjnej.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak z firmy to w zasadzie już zadłużenie jest przekazane im, ale Allegro może Ci zablokować konto. czy to zadłużenie jest takie jak podaje firma i się pokrywa z tym co masz na Allegro?

oznacz moderatorów

yta123
#8 Zapaleniec#

Z Allegro jak place na pay to przychodzi mi przypomnienie. To nie jest z firmy windykacyjnej. Ja się zapytałam czy Allegro może poczekać do 5 września jeśli 2 dni temu automat konsultant do mnie dzwonił i pytał się kiedy to space?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To jest splata raty czy rozliczenie z Allegro?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@yta123 W sprawie możliwości spłaty we wspomnianym terminie, proszę, abyś napisała do nas przez formularz. Natomiast upewniam się w kwestii sms-a, którego otrzymałaś. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

yta123
#8 Zapaleniec#

Naciskam z telefonu formularz i nie mogę wysłać do Allegro wiadomości. Czy to musi być z komputera? Mogę prosić o link do formularza?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@yta123 Z poziomu aplikacji również powinno działać. Być może masz nieaktualną wersję? Tutaj link do formularza: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów