Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Muszę pilnie spłacić całość zadłużenia. Chce to zrobić przez panel allegro pay, nie na konto. Gdzie się znajduje opcja by spłacić całość, nigdzie jej nie widzę a ponoć jest. Złożyłam wniosek w banku o kredyt, zapomniałam podać w banku, że mam jeszcze dług w allegro pay. Kompletnie o tym zapomniałam. Kwota jest niewielka, a obawiam się że wyjdzie to w trakcie weryfikacji i kredyt nie zostanie przyznany. Po jakim czasie po spłacie dług znika z zewnątrznych systemów?
Musisz zsumować i zapłacić całość.😁
Nic takiego się nie wyświetla, jak i gdzie
się sumuje?
Tak, w każdej chwili możesz wcześniej spłacić część lub całość swojego zakupu. Jeśli wybierzesz opcję spłaty w ciągu 30 dni, możesz w dowolnym momencie spłacić zakup bezpośrednio z twojego panelu Allegro Pay.
Możesz wcześniej spłacić całość swojego zakupu również gdy rozłożysz płatność na kilka miesięcznych rat.
W sekcji Najbliższe Spłaty w panelu Allegro Pay możesz zsumować wybrane przez Ciebie zakupy i spłacić je w jednej transakcji. Wpłata zostanie rozliczona, a Ty zobaczysz jak wzrosła kwota Twoich środków w Allegro Pay.
W zakładce Spłaty i zakupy jest informacja że najbliższe splaty są rozliczone, nie mogę nic sumować, bo lista jest pusta, a opcja spłać się nie podświetla
Możesz jeszcze spłacić na konto bankowe, masz nr w umowie.
A nie lepiej skontaktować się w tej sprawie bezpośredni z serwisem Allegro?