Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w jednej z wiadomości dotyczących zmian i nowości dla kupujących zauważyłem wzmiankę o tym, że kupujący nie mogą/bądź nie będą mogli wysyłać automatycznych maili dotyczących zamówienia do kupujących, bo takie wiadomości rozsyła już automat Allegro - czy dobrze kojarzę?
Do złożonych zamówień otrzymuje masę (w większości) SPAMu związanego ze zmianami statusu zamówienia/wysyłki/zmian magazynowych/próśb o ocenę/etc, nie wspominając już o sporadycznym kontakcie na długo po zrealizowanym zamówieniu.
Czy tak to powinno wyglądać czy sprzedający nie stosują się do regulaminu Allegro?
@pbski Nowe zasady komunikacji po zakupie będą obowiązywać od 20 października. Mamy nadzieję, że wtedy sytuacje jak ta, którą opisałeś, nie będą się zdarzać.
Dzięki za informację. Niestety nie mogę znaleźć tego maila, ale była informacja że coś już zostało wprowadzone, a właśnie w październiku zostanie rozszerzone. Jest szansa znaleźć te komunikaty ewentualnie kojarzysz o czym piszę? 🙂
Dzięki, właśnie o to mi chodziło.
Czyli sprzedający mają wywalone na ten punkt...
Jak widać, zdarzają się nawet teraz, mimo że regulamin na to nie zezwala.
Można to gdzieś zgłaszać? Sporo zamawiam i bywa, że do jednego zamówienia mam łącznie nawet po kilkanaście wiadomości od Allegro i sprzedawcy...
@pbski W formularzu kontaktowym opisz dokładnie sytuację i dołącz wcześniej zapisaną wiadomość.