Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sprawa jest zgłoszona lecz odpowiedź otrzymam za tydzień lub dwa. Nie chcę czekać tyle na odpowiedź, chciałbym dokonać zakupu już dzisiaj.
Nie mogę kupić przedmiotu próbowałem już czterokrotnie za każdym razem jest to samo. W aplikacji i przeglądarce.
Proszę dać mi odpowiedzieć co jest lub może być przyczyną
Aplikacja zaktualizowana, przeglądarki
też , były wyczyszczone pliki cookies. Do koszyka też nie można dodać
Na raty? daj link.
Nie na raty, gotówka , platnosc będzie blikiem
Nie na raty bedzie wysokie oprocentowanie. Płatność będzie blikiem
A może sprzedajacy ograniczył ilość, widzę że to Twój powtórny zakup tego samego.
Jeśli by tak było to opcja dodaj do koszyka i kup teraz były by na szaro a nie są.
No ale poszukaj aktualną ofertę!
@Agent555 Prawdopodobnie każdy tak ma. To chyba wyszło z nadmiernej pazerności Allegro, któż inny wpadłby na pomysł żeby do starych zakupów dodać okienko "kup teraz"
Przecież do zakupów sprzed kilku miesięcy nie ma sensu stosować takiej opcji, no bo inflacja, sprzedający już nie ma tego towaru... itp...
Można było dać okienko "Kup podobny" ale przecież w korporacji myśleć nie wolno. Kazali zrobić "Kup teraz" więc programista zrobił.
To już nawet śmieszne nie jest. To jest chore 🤕
@Agent555 Bardzo Cię proszę, abyś zaczekał na odpowiedź w sprawie numer 35928454. Ja nic więcej Ci powiedzieć nie mogę, ponieważ zgłoszenie musi zweryfikować dział techniczny.
@Agent555 nie ma już tej aukcji w serwisie, więc nie kupisz.
@drekenzes Oferty, aukcji już nie ma ale okienko "Kup teraz" dorobili. Możesz sprawdzić swoje stare zakupy i sprawdzić, może nawet kupisz....😂
@br. Sprawdziłem, ten przycisk jest taki sam dla produktów aktywnych jak również dla tych co już dawno w serwisie nie ma.