anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający nie wysłał zakupionego przedmiotu i nie odpowiada w dyskusjach

MAMY ROZWIĄZANIE!
TwojaWyspaPremiu
#8 Zapaleniec#

Czesc to jakas kpina, link do aukcji: https://allegrolokalnie.pl/oferta/minecraft-java-bedrock-windows-1011-premium-xbk

On sprzedaje gre za 20 zł pisząc ze to klucz, gdzie ta gra kosztuje 100 zł minimum, dodatkowo kupiłem od niego 2x i NIE WYSYŁA NIC, otwieram dyskusje, proszę o pomoc a on NAWET NIE ODPOWIADA

Mam dowody ze w SMS mi pisał, ze system który wysyła klucze sie zawiesił, pracownik allegro napisał w dyskusji ze konto zawieszone, ALE NADAL SPRZEDAJE, to zarty. Zakupiłem 2x bo na początku myslalem ze to pomyłka, 2x nie dostałem nic i w 2 dyskusjach ani - nie odpowiedział

A ja mam łaskawie czekać na pieniędze z zwrotu protect? Dopuszczacie takich zakłamanych sprzedawców co sprzedają produkt którego nie ma, nabijając kupujących i nic sobie z tego nie robiąc, allegro lokalnie to ściek nic tam nie działa nie da się ocenić. Proszę o pomoc  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Nazwa sprzedającego: Client:48149064

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Po 14 dniach powinieneś mieć możliwość zakończenia dyskusji jako nierozwiązanej i złożenia wniosku do POK. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Niektórym to prawo umożliwiają już po kilku dniach.😁

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@TwojaWyspaPremiu przykro mi z powodu tej sytuacji, nie mart się odzyskasz wpłatę, a konto sprzedającego jest już zablokowane, poprosiłam także o usunięcie jego ofert. Wniosek o rekompensatę z Allegro Protect możesz złożyć w przypadku tych dwóch zamówień po 17 i 19 września wynika to z ram czasowych określonych w regulaminie Allegro Protect. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
TwojaWyspaPremiu
#8 Zapaleniec#

No dobrze rozumiem, wiem ze odzyskam ale to tak nie powinno działac.. kupujesz cos i na to liczysz a on nawet nie kwapi sie zeby cokolwiek wyslac, wyjasnic, olewa sprawe. 

No ok pracownik allegro w dyskusji tez mi napisał ze konto zablokowane a sprzedawał i sprzedaje nadal jaki ma to sens?! Proszę naprawdę o pomoc.

I oferta jego nadal jest nikt tego nie skasował nie rozumiem, na pewno macie jak sprawdzić czy on wysyła coś komus na allegro lokalnie na 100% nie klucz

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
TwojaWyspaPremiu
#8 Zapaleniec#

Apeluje o pomoc jego konto zostało odblokowane, ZADNA aukcja nie zostala skasowana i nadal nie wysyla i kłamie co to ma być

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@TwojaWyspaPremiu zapewniam Cię, że jego konto jest zablokowane, a oferty, które były niezgodne z regulaminem zostały usunięte. Nie wszystkie nasze działania są widoczne na zewnątrz, to nie znaczy, że nie zostały podjęte. Możesz być spokojny. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
TwojaWyspaPremiu
#8 Zapaleniec#

Pani Moniko rozumiem lecz on ma 1 aukcje cały czas, nie mial innych od dluzszczego czasu i ta jednak jego ''klucz'' za 20 zł gry za 140 nadal jest.

Dodatkowo on ma zablokowane konto i nadal ma ofertę aktywną, naprawdę..? Na zablokowanym koncie moze sprzedawać i nadal robić w balona ludzi? Przeciez mam dowoy na to ze ludzie mu płacą i nie dostają NIC, on nawet nie odpisuje..

https://allegrolokalnie.pl/oferta/minecraft-java-bedrock-windows-1011-premium-xbk

https://allegrolokalnie.pl/oferta/minecraft-java-edition-premium-gra-dfb - dodatkowo prosiłbym o weryfikacje ten oferty, to samo, tylko w opisie nawet nie ma NIC napisane czy to klucz, kod, klient nie wie nawet co kupuje, oferta łamie regulamin

oznacz moderatorów
TwojaWyspaPremiu
#8 Zapaleniec#

Od wczoraj na tej aukcji kupiło z 20 osób, nie wyslal nic jak mi i mojego znajomemu, klienci są cały czas robieni w balona a Wy na to pozwalacie to są zarty, wasi klienci cały czas są oszukiwani na pieniądze 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@TwojaWyspaPremiu wszystkie oferty tego sprzedającego są już usunięte. Na jego konto nałożyliśmy poważniejsze ograniczenia. Dziękuję za Twoje zgłoszenie! 
Oferta, którą przesłałeś w poprzedniej wiadomości również jest już usunięta. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@la_nika zapewniam Cię, że jego konto jest zablokowane > niestety nie > oferty podane przez @TwojaWyspaPremiu są nadal aktywne.

oznacz moderatorów
TwojaWyspaPremiu
#8 Zapaleniec#

Moze tutaj mi ktos pomoze, sprzedający: Client:48149064

Oferuje na swojej aukcji klucz za 20 zł, gry za 140 czyli no kłamie, dodatkowo nie wysyła nic po zakupie.

Olewa klientów w dyskusjach, nie odpowiada, allegro musi reagować, NIBY blokuje sprzedaż sprzedającego na co juz 3 osoba napisała lecz aukcja nadal jest to kpina:

https://allegrolokalnie.pl/oferta/minecraft-java-bedrock-windows-1011-premium-xbk

Od wczoraj Wasi klienci są notorycznie oszukiwani wydają 20 zł i nie dostaja zakupu, na allegro lokalnie nie mozna oceniać, zwrot pieniędzy dopiero po jakimś czasie, i oni to wykorzystują. Na pewno macie wgląd czy ta osoba wysyla przez allegro lokalnie chat zamówienia, i nic nie wysyłą jestem przykładem jak źle zostałem potraktowany.

Proszę cos z tym zrobić to zarty ze on nadal sprzedaje towaru którego nie ma!!

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

A dlaczego zakładasz nowy wątek na ten sam temat, a nie kontynuujesz tamtego? tak Allegro jednych blokuje bez powodu, bez wyjaśnienia a inni "brykają", dlaczego> tego nikt nie wie.🤔

oznacz moderatorów
TwojaWyspaPremiu
#8 Zapaleniec#

Nie chce tego odpuścić i wiem to wlasnie to chore, gosc ma zablokowana sprzedaż i sobie kica nadal i nikt sie tym nie interesuje, portal nie dba o wlasnych klientów.

oznacz moderatorów