Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie dostałam paragonu od sprzedającego. Pomimo wiadomości przy zakupie że proszę o dwa paragony gdzie na jednym ma być jedna duża paczka, a na drugim duża i dwie małe i potem kilku moich kontaktów w tej sprawie przez allegro, na meila jak i telefonicznym( niestety nie odbiera), do dziś nie otrzymałam paragonów, a są mi potrzebne do rozliczeń klasowych @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@katarzyna_m6 Zachęcam Cię w tej sytuacji do założenia dyskusji ze sprzedawcą. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście. Sprzedający będzie miał 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i święta), będziesz mógł poprosić nas o pomoc.
Sprzedawca może korzystać ze zwolnienia z obowiązku posiadania kasy fiskalnej i w takim przypadku nie może ci wystawić paragonu, bo zwyczajnie nie ma jak. Na życzenie powinien jeden wystawić fakturę (należy to jednak zaznaczyć przy zakupie) lub dowód sprzedaży (z drugiej strony to potwierdzenie zakupu od Allegro jest takim dowodem).