Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A od kiedy to kupujący wysyła kuriera po towar, opisz więcej szczegółów.
@marecki73-78 napisz proszę coś więcej.
Ja bym nawet nie odpisała jakby ktoś mi to zaproponował. To najczęstszy trick oszustów na fejsie. Potem idzie link do sfałszowanej strony lokalnie lub inpostu. Więc może nie wziął na poważnie. A tak poważnie to napisz dokładniej o co chodzi lub poproś moderacje o sprawdzenie, bo dziwnie tu piszesz... @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To nie tak chcę kupić lampę do samochodu sprzedający zaznaczył tylko i wyłącznie odbiór osobisty zaproponowałem że wyślę swojego kuriera żeby odebrał towar kupiony przez Allegro wtedy sprzedający odpisał że jeżeli kurier sobie przyjedzie i zapakuje sobie kupiony towar i zapłaci mu od ręki na miejscu to tylko tak może zawrzeć transakcje towary są wystawiane na Allegro
@marecki73-78 przykro mi, ale w takim razie ta transakcja jest niemożliwa to zrealizowania. Powinieneś poszukać innej oferty.
Możliwa do zrealizowania jest ponieważ mogę kupić i zapłacić Jednakże Sprzedający nie chce wysłać bo takie sobie ustalił reguły Ciekaw jestem tylko dlaczego jeżeli sprzedaje na Allegro muszę mieć w swoich ofertach zagwarantowane kilka sposobów odbioru towaru i kilka firm kurierskich
@marecki73-78 Tak kilka ale w nie wszystkie w każdej dostępnej ofercie, a odpowiedź jest taka nie chce Ci sprzedać widać więc nic nie zrobisz w z ta metodą dostawy, chyba że pojedziesz po towar, możesz kupić i nie zapłacić ale czy to coś da?
Nie rozumiem w czym problem.
Sprzedający ustalił warunki zawarcia transakcji a Ty chcesz na siłę go zmusić do zmiany tych warunków.
Poszukaj kuriera który pojedzie, spakuje i zapłaci sprzedającemu na miejscu albo jedź odebrać lampę osobiście a jak nie to poszukaj innej oferty z możliwością wysyłki.
Proste.