Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający ograniczył możliwości zakupów ze względu na negatywne komentarze które wystawiałam za łamanie przez niego regulaminu. Za każdym razem musiałam się domagać zwrotu pieniędzy, bo sprzedający postępował nieregulaminowo. 2 razy skorzystałam z rekompensaty wzamian za usunięcie komentarzy. Ale to nie pomogło i za każdym razem przy zwrocie sprzedający nie dotrzymywał terminie. Co z tym robić- mogę to zgłosić do Allegro?
@Client:104371448 Domagasz sie poszanowania swoich praw, ale odmawiasz ich sprzedawcom > ma prawo do wpisania na MNK i tego skorzystał > doskonale zdajesz sobie sprawę, że żadne paragrafy tu nie pomogą.
Co do kolorów czy rozmiarów > Tylko ten się nie myli, co nic nie robi. > może to nie było celowe działanie.
A poza tym to po co kupować znowu u tego samego sprzedawcy, skoro jest do bani?
Miałem ostatnio taki przypadek, że wpisałem do obserwowanych dwie licytacje takiego samego przedmiotu > jeden był 100% sprawny, drugi uszkodzony > pomyliłem licytacje i zalicytowałem ten uszkodzony > po 15 min poprosiłem o odwołanie oferty ze względu na błąd > były jewszcze 2 dni do końca > przy próbie zalicytowania innego przedmiotu dostałem info o MNK > napisałem przez CW dlaczego? > odpowiedź brzmiała "bo odwołał Pan ofertę" i pytanie czy zdjąć blokadę > podziękowałem i napisałem, że nawet jak zdejmą to i tak więcej nie wezmę udziału w ich licytacjach > miałem nawet ochote (przez chwilę ) wystawić 2 negatywy za poprzednie aukcje > ale stwierdziłem, że nie będę się zniżał do tego poziomu.
Jak zwykle najlepsza porada "LFA" 😋 - "kup z innego konta" 🤣
Brakuje tutaj jeszcze szacownego YYZ-ta aby dołączył do nich w tych utyskiwaniach na wrednych sprzedawców 😂
@Skill_Player Trafiają się jego "pseudonaśladowcy" ew "wychowankowie" > ale tak przy okazji > nie wywołuj wilka z lasu.
Przede wszystkim powinien się wypowiedzieć tutaj sprzedawca , od którego kupujesz , sprawę znamy tylko z jednej strony czyli kupującego, być może są jakieś okoliczności o których nie wiemy
I o co taka awantura, kupującej nie podoba się sprzedający, ale mimo to chce kupować u niego ponieważ dostaje kasę za usunięcie negatywa, sprzedający pipa że nie pilnuje terminu ze zwrotem, skoro allegro daje możliwość blokowania kupujących to powinnaś zgłosić się do allegro z pretensjami.