Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym mu odpisać na jakich zasadach ja to widzę. Tzn. zostałem dodany do czarnej listy, bo rzekomo kupuję i zwracam produkty, a prawda jest taka, że chcę po prostu zakupić towar zgodny z opisem i wszyscy będą HAPPY :D.
Pytanie z mojej strony, czy mogę w jakiś sposób odpisać Sprzedawcy na prośbę o usuniecie komentarza??
@kiku23 Tak możesz odpisać, najlepiej przez "centrum wiadomości".
możesz przesłać jakąś instrukcję jak to zrobić?
Moje konto - Centrum Wiadomości - Wiadomości - Nowa wiadomość.
Nie daj się przekupić, nie usuwaj negatywa, jeśli jest zasłużony i zgodny z rzeczywistym przebiegiem transakcji. Mnie też kilku próbowało przekupić w podobny sposób. Jeden proponował nawet pieniądze za zamknięcie Dyskusji.
Załóż sobie drugie konto, wtedy kupisz u niego mimo czarnej listy.
Napisać możesz wysyłając zwykły e-mail.
@xyz96 a w jakim celu ma ponownie u niego kupować skoro nie jest zadowolony z przebiegu transakcji ? jak trafię na kiepskiego sprzedawcę to u niego nie kupuję drugi raz 🙂
@mikeza Nie wiem w jakim, chce, niech kupuje.
podobno sprzedający blokuje też adres odbiorcy więc drugie konto nic nie da...
@kiku23 Prosi o usunięcie i blokuje?
najpierw hamsko odpisał na moje 3 komentarze ale nabrał pokory i chce abym usunął komentarz
@kiku23 Nie usuwaj, skoro mu zależy to Cię odblokuje.
jedną rzecz ma ciekawą, chodzi o to że kontakt ze sprzedawcą jest jak z ziemi na marsa
@kiku23 Dawaj go to mu odpiszemy.😋
@kiku23 Jak może adres blokować? IP ? Chyba ponad 50% społeczeństwa korzysta ze wspólnego IP, mało kto sobie zamawia czy wykupuje pakiet internety z własnym indywidualnym adresem IP bo się nie opłaca więcej płacić jeśli nie jest konieczny 😄 Gdyby mnie chcieli zablokować po IP to zablokowali by z kilkaset lub kilka tysięcy osób 😉
chodziło mi o adres do wysyłki, ale to chyba fama
🤣🤣🤣
@kiku23 możesz odpisać w dowolny sposób, chociażby zadając pytanie na aukcji lub wysyłając maila bezpośrednio na jego pocztę 🙂
nie wiem, czy odpowiedź na prośbę o usunięcie idzie do sprzedawcy, czy może tylko do serwisu.
próbowałem przez mojeog gmaila ale to przyszło od powiadomienia allegro i nie można mu odpisać.
kiku23 Innych użytkownikom Nie Polecasz zakupy u tego sprzedawcy ale sam nadal chcesz to robić?
Sam produkt jeden z paruset jest ok, w komentarzu głównie przestrzegam przed bardzo trudnym kontaktem ze sprzedawcą i że jak zwracam towar we własnym zakresie to nie bardzo kwapi sie oddawać hajs