Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.lokalniepay.pl/oferta/170171222047685085611023803403424440952
czy ten link do oferty jest bezpieczny?
Dostałem od pana z Facebooka, aczkolwiek porównałem inne linki z ofert z allegro lokalnie, i różnią się.
Nie jestem pewny czy jest bezpieczny zakup.
Pewnie nie raz, a podeślij cos więcej.
@serwis-texas Albo co gorsza drugie oszustwo na tej samej ofierze 😕 mam nadzieje że nie.
Nie 🙂 zgadywałem ze to 13-tka, wczoraj była 13 za 900 zł. Myślałem że może nawet ta sama "oferta".
🙄
Już minął prawie tydzień od dokonania zakupu jako kup teraz na allegro lokalnie. Pobrało pieniądze blikiem ale potwierdzenia transakcji nie otrzymałam. Na następny dzień oferta zniknęła a ze sprzedawcą nie da się nawiązać kontaktu. Mam tylko link do tej oferty gdy była jeszcze dostępna. Czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy ?
Oj, oj, oj. Wklej link do oferty
Kupilem przedmiot bez apilkacji alllegro lokalne zrobiłem blika i nie dostałem paczki od 23 lipca ani potwierdzenia od sprzedającego
A zakup przez podesłanego linka? Ostatnio wysyp zakupów przez strony udające allegro lokalnie z płatnością blika. Zazwyczaj pozostaje wizyta na policji i tyle.
@Client:124236223 no i nie dostaniesz 😞 podałeś BLIK do wypłaty w bankomacie na fałszywej stronie 😞
@Client:124236223 znajdź różnicę, pierwszy link jest fałszywy
Witam. W piątek wieczorem zakupiłam domek drewniany dla dziecka na allegro lokalnym. Przy płatności wyszła mi tylko możliwość blikiem. Po Dokonaniu płatności zaczęło buforować tak jak by nie było internetu i wyrzuciło mnie ze strony. Pieniądze na koncie zostały zablokowane na poczet tej płatności a ja nie dostałam żadnego potwierdzenia zakupu. Ponadto pan sprzedający stwierdził że wystąpił jakiś błąd i proponował ponowny zakup. Ale doczekałam do dziś i okazało się że przelew poszedł do sprzedającego a jego oferty zniknęły z allegro. Jak mogę odzyskać teraz pieniądze.
Bo to oszustwo, jak możesz zablokuj środki na koncie, inaczej już nie odzyskasz kasy.
Środki już poszły i nie mogę zablokować dziś jadę do banku zapytać się czy można coś z tym zrobić
@marek030503 @Jak zerkniesz na potwierdzenie transakcji to najpewniej będzie to wypłata gotówki w bankomacie.
Możesz złożyć reklamację w banku ale szanse na jej uznanie są w zasadzie zerowe.
Gdzieś tu był gość, który twierdził, że dla jego kolegi drugiego kolegi jego kolegi udało się odzyskać pieniądze i on tez odzyska ale już się nie odezwał 😎 więc proceder trwa w najlepsze i ludzie dalej szukają ofert na socjalu z zakupem na fałszywych stronach psełdolokalnie.
Ile?
1000 zł
Witam w dzisiejszym dniu zapłaciłam za zakupy 650 za basen na alegrro lokalnie podczas przetwarzania transakcji po opłacie blick zakupy ciagle mieliły i na koniec po płatnosci wyskoczył bład lecz niestety sprzedaz nie została zakonczona a pieniadze znikneły mi z konta. co mam teraz zrobić osoba od której kupuje twierzi ze powinnam dokonac jeszcze raz zakupu to pieniadze mi wróca troche jest to podejrzane prosze o pomoc.
@misio-agata Jeśli znalazłaś ofertę na FB lub o.l.x i potem dostałaś "link do allegro" to mam złe wieści.
To nie był link do allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro.
Zerknij na potwierdzenie płatności - najpewniej będzie to wypłata gotówki w bankomacie.
Zostałaś oszukana.
Możesz się zgłosić na policję ale pieniądze w zasadzie nie do odzyskania...