Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
,,Mam pytanie, czy to tania manipulacja ,, my nie wiemy , nie znamy stanowiska drugiej strony oraz całego przebiegu transakcji , na to pytanie może odpowiedzieć Ci tylko sprzedawca
@Client:109168718 zakup od firmy ? odstąpiłeś od umowy ? sprzedawca przy odbiorze powinien spisać protokół, zrobił to ? powinien zgłosić reklamację a Tobie oddać kasę do 14 dni, i tu jak by odrzucili reklamację powinien dopiero wystąpić z roszczeniem do Ciebie o zwrot kasy bo Ty odpowiadasz za odesłanie 😄 a tak dał ciała i możesz jego groźby wsadzić między książki 😄
Zrozumiał, Twoja odpowiedź выглядит dość аргumentowaną i dobrą, poczekam jeszcze trochę i najprawdopodobniej to właśnie jest rozwiązanie mojego problemu.
@Client:109168718 Tu nie chodzi o 50zł tylko o spadek notowań z powodu Twojej opinii > sprzedawca ma prawo iść do sądu i tam się rozstrzygnie czy zrobiłeś coś złego czy nie > a czy rzeczywiście to zrobi ???
tu chodzi o opinie, która wpływa na jakość sprzedaży
Teraz by z powodu jednego z setki lub tysięcy opinii iść do sądu...
@Client:109168718 Jak jest obiektywna niczego nie zmieniaj tu wielu straszyło, niech idzie do sądu, jakoś nikt nie idzie tylko. A jak ktoś nie chce opisywać to najbezpieczniej tylko odznaczyć gwiazdki.
@Client:109168718 Każda opinia o sprzedawcy z zaniżoną ilością gwiazdek obniża ogólną ocenę sprzedawcy > a czy kabel, który otrzymałeś był zgodny z opisem aukcji?
Bzdura, art 296 KK nie ma tutaj wogóle zastosowania.
Napisz mu, że od straszenia to są duchy, a nie sprzedawcy.
Wszystkiego dobrego.
Otrzymałem odpowiedź od wsparcia Allegro, napisali, że jeśli opinia opisuje rzeczywisty problem, to wszystko w porządku i nie ma się czego obawiać. Tak więc to po prostu tania manipulacja, za którą mogę się na niego obrazić i, w świetle manipulacji prawem, sam mogę wnieść sprawę przeciwko niemu do sądu, czego nie zamierzam robić. Dziękuję za uwagę.