anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca grozi pozwem sadowym za negatywna opinie (konto do gry)

Yozuos
#7 Wielbiciel#

Dzien dobry, kupilem konto do gry w League Of Legends z tej aukcji - https://allegro.pl/oferta/konto-league-of-legends-smurf-lol-unranked-unverified-30-lvl-euw-20-kapsul...

Konto dzialalo jeden dzien po czym zostalo zbanowane za uzywanie skryptow, wystawilem negatywna opinie po czym sprzedajacy skontaktowal sie ze mna oferujac nowe konto jak zmienie opinie, zmienilem opinie, dostalem nowe konto, ktore zostalo zbanowane tym razem po dwoch godzinach (w sylwestra). Spowrotem zmienilem opinie na negatywna. Sprzedawca oczekuje, ze bede wymienial konta w nieskonczonosc i ciagle zaczynal od nowa, a jesli sie do tego nie stosuje to nie mam prawa wystawic mu negatywnej oceny. Ja oczywiscie nie chce zaczynac ciagle od nowa, a u innych sprzedawcow kont do lola nigdy nie mialem zadnego problemu, wiec dla mnie sprawa byla zamknieta. Teraz od tygodnia dostaje grozby o pozwie sadowym za opinie, ktora wystawilem. Obecnie brzmi ona tak (edytowana po grozbach)- "Konto zbanowane po jednym dniu, po wymianie konta kolejny ban po 3 grach (w sylwestra, wiec automat). Sprzedawca neka mnie grozbami sadowymi za negatywna ocene. NIE POLECAM" Zgodnosc z opisem dalem na dwie gwiazdki, a obsluge kupujacego zmienilem na 1 po grozbach. Sprzedawca cos sie czepial tych dwoch gwiazdek, jakobym nie mial prawa dac dwoch gwiazdek, bo wszystko sie zgadza z opisem (detale odnosnie konta sie zgadzaja, poza twierdzeniem ze ich automat jest najlepszy, a jeszcze wczesniej ze wszystkie sa takie same). 

Na poczatku nie odpisywalem sprzedawcy, bo bylo to dla mnie niedorzeczne i niepotrzebne, dla mnie sprawa byla zamknieta. Zaczalem dostawac co raz agresywniejsze wiadomosci o pozwie sadowym, w koncu sie zainteresowalem i zapytalem czego ode mnie oczekuje, a on ze usuniecia opinii. Napisalem, ze moge rozwazyc zmiane liczby gwiazdek za niezgodnosc z towarem, ale oceny nie usune bo wszystko co napisalem jest prawda, lecz jego interesuje tylko i wylacznie usuniecie oceny. 

Prosze o rady, zignorowac go?

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

komis-bell
#21 Demiurg#

Moim zdaniem szansa, że sprawa trafi do sądu jest bliska lub nawet równa zeru. 

oznacz moderatorów