anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca ma problem z zamówieniem po "zwrocie" (czyli anulowaniu) jednej pozycji przez kupującego

MAMY ROZWIĄZANIE!
leszek_b22
#9 Pomysłodawca#

Proszę moderatora o opinię - czy sprzedawca ma rację? Czy Allegro wprowadza go w błąd?

Proszę o przeglądnięcie rozmowy:

https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/thread/8HdWm2zGFeIZqsU5TMR2...

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26
leszek_b22
#9 Pomysłodawca#

Hihi - miałem DOKŁADNIE ten sam problem!!! Szukałem w Googlach i na forum Allegro gdzie się podział przycisk "anuluj" - bo kiedyś był!!!!

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@leszek_b22 allegro już nie próbuje jak twierdzą - zacytuję ,, stworzyć przyjemne miejsce do transakcji tak dla kulujących jak i sprzedawców ,, oni zaszli w swoim dążeniu w ślepy zaułek i nie wiedzą jak z niego wybrnąć , babrają się w błocie stworzonym przez łaknących poklasku ,,grzejstołków ,, , sprzedawca na prawdę musi być non stop przed ,,szybką ,, i ciągle weyfikować zmiany bo się pogubi jak ten  wskazany przez Ciebie  . 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@leszek_b22 niby jest to czytelne , ale .....oceń sam , tyle widzi sprzedawca

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
leszek_b22
#9 Pomysłodawca#

Wg mnie jest czytelne. W takim razie nie wiem dlaczego "mój sprzedawca" miał problem z wysyłką. Bo po mojej interwencji wszystko poszło bardzo sprawnie. Dostałem szybko info o zwrocie kwoty za anulowany towar i info o wysłanej paczce. Sprzedawca to ogromna firma (64 strony ofert i 32 tysiące opinii). Może ktoś miał jakiś problem np kac :))))

A tak przy okazji, patrząc na ten zakup to widać to kombinowanie do 45 zł, by "naskrobać" na smarta. Echhhhh... chyba zacznę robić to samo. Regulamin smarta jest zdecydowanie niedopracowany.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@leszek_b22 Masz do tego pełne prawo, kombinował i mu nie wyszło!

oznacz moderatorów
leszek_b22
#9 Pomysłodawca#

A dlaczego twierdzisz, że nie wyszło? Kupił trzy rzeczy, załapał się na smarta i od razu zrobił "cofkę" perfum. I mdrogeria MUSI mu wysłać dwa kremy za darmo jako smart. I oczywiście MUSI mu zwrócić za perfumy. Wg regulaminu jest wszystko OK. O moralnej stronie takiego cwaniakowania to już tu pisano setki razy.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

Jeszcze kwestia taka czy sprzedawca nie korzysta z zewnętrznego programu do obsługi allegro i w jaki sposób w tym programie jest to wyświetlane.

oznacz moderatorów