Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
zrobiłam zakup na raty .Po pozytywnej weryfikacji bank automatycznie przelał pieniądze na konto sprzedawcy.Omyłkowo podałam zły adres do wysyłki więc napisałam do sprzedawcy ,ze wysyłka będzie na inny adres .Czekałam na odpowiedz półtorej dnia w miedzy czasie anulowałam(lampka mi się zaświeciła bo to drogi zakup) ponieważ dzwoniłam wiele razy na podany numer telefonu i miałam informacje ,ze nie ma takiego numeru.Napisałam do tej osoby ,aby zwróciła pieniądze do banku twierdzi ,ze nie zwróci.Towaru nie mam bo już zrezygnowałam.Napisałam do serwisu allegro o pomoc jeszcze mi nie udzielili odpowiedzi.Co mogę jeszcze zrobić @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Oczywiście na stronie nie ma i tak jak wspomniałam nie zauważyłam na stronie ,że to sprzedawca prywatny ,ale jak weszłam w dane to jest napisane
Dane firmy..... i tu adres .A co do zmiany w opisie to napisałam, że zmienil opcje teraz ,że nie ma zwrotów.
@konto zamknięte Pokaż gdzie dokładnie widzisz te dane firmy.
Aby upewnić się czy warunki zwrotów były czy nie zrób tak: wejdź na maila i odszukaj wiadomość „kupiłaś i zapłaciłaś: …….”
w tej wiadomości są załączniki „warunki reklamacji” „warunki zwrotów” - to są dane z chwili zakupu więc nawet ewentualna późniejsza edycja tego nie zmieni.
Zerknij do załączników i napisz co w nich jest.
Ok dzieki tak zrobie
Witam ponownie
Sprawdziłam załączniki z dnia zakupu i niestety nie ma nic na temat warunków.Piszą o tym,że sprzedawca zmienił opis miałam na myśli to ,że dodał opcję brak zwrotów .W dniu zakupu nie było takiej informacji.Przy znaczku tarcza tako to widzę było GWARANCJA/ALLEGRO PROTECT i tyle.Więc jak mam to rozumieć skoro nigdzie nie ma warunków zwrotów czy też warunków reklamacji
@konto zamknięte Jeśli w mailu nie ma w załącznikach nic o warunkach zwrotów to znaczy tyle, że w momencie zakupu w ofercie nie było żadnych warunków zwrotów. Czyli brak zwrotu.
@konto zamknięte nie da się zmienić warunków transakcji po sprzedaży masz zakup w zakładce zakupy i masz tam te warunki jakie zaakceptowałaś kupując. Wystawił aukcję na nowo to wpisał wszystko od nowa mógł wtedy dać nowe warunki np zmieniła się cena.
No właśnie, mamy odmienne punkty widzenia
normalny człowiek zna kodeks cywilny w sposób umożliwiający funkcjonowanie w
Polsce
normalny człowiek potrafi podać adres dostawy
normalny człowiek nie podważa zawartej umowy, gdy miał możność zapoznać się z nią przed jej zwarciem
normalny człowiek potrafi się przyznać do błędów