anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca nie odpowiada w dyskusji

Client:90255347
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, kupiłem sprzęt rok temu od nowości były z nim problemy sprzedawca na początku odpowiadał ale gdy zgłosiłem mu kolejny problem poprzez wiadomości na allegro nie otrzymałem od niego odpowiedzi. Postanowiłem otworzyć dyskusję w której sprzedawca do dziś się nie wypowiedział. Minął już ponad miesiąc od pierwszej próby podjęcia kontaktu. Allegro poleciło mi złożyć wniosek allegro protect o godzinie 18:05 16.09 złożyłem ten wniosek po nie całej godzinie otrzymałem odpowiedź o wstrzymaniu mojego wniosku. Mam zwrócić sprzęt do sprzedawcy który prawdopodobnie jest pośrednikiem. 

DongguanShi ShengTong Dianzikeji Youxiangongsi
Rm215, A Hip Dinghao Building, 2 Taicheng Street, Shajiaocun, H, 523936 Dongguan

Jedyny adres to ten wyżej. Nie mogę go nawet znaleźć na Google Maps. Nr telefonu też jest jakiś zagraniczny. Proszę o pomoc w tej sprawie, za parę dni minie miesiąc od otwarcia dyskusji.

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:90255347 Jeśli otrzymujesz w dyskusji odpowiedzi od naszego pracownika, nie mogę zalecić nic poza tym, żebyś stosował się do tych wytycznych.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mam odesłać sprzęt 30kg na adres który nie jest nawet widoczny na mapach google? 

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

Masz swoje tanie zakupy z Chin, czego oczekiwałeś? 

#7 Wielbiciel#

Nie było informacji ze wysyłka jest z Chin, paczka przyszła w 3 dni 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Prowadzisz dyskusję i po 14dniach dostaniesz możliwość złożenia wniosku do Allegro Protect.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Złożyłem taki wniosek który został wstrzymany

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@LEW433 kiciuś, kiciorku, Lefku, Lwiaczku czy jak tam wolisz. Przeczytaj 1 post. Złożył już wniosek do AP, ale mu wstrzymali i kazali odesłać towar do Chin. A teraz zdziwiony że nie przeczytał oferty. Chciał tanio, a teraz sprawdza że adres do zwrotów w Chinach nie wiadomo gdzie. To nic. Nawet poprawny adres zakończyłby się w 99,9% odmową i wysyłka filmu, że paczka przyszła pusta.....

#7 Wielbiciel#

Ale nie było żadnej informacji ze paczka jest z Chin unikam takich zakupów... allegro na pewno ma wgląd do całkowitego opisu aukcji który już nie jest widoczny.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:90255347 Informacja o adresie do zwrotu jest zawsze w zakładce "zwroty". 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów