Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem 7 paczek od 1 sprzedającego.
1x buty, 1x plecak, 5x klapki.
Zapłaciłem,a sprzedawca nie wysłał mi towaru mówiąc że nie ma, że już się sprzedało itp
Sprzedawca po ponad 48h (nie zgodnie z regulaminem) oddał pienądze,A ja między czasie wystawiłem do każdego produktu opinie że sprzedawca wystawia towar którego nie ma i go nie wysyła.
Po czym zorientowałem się że przez wystawienie opinii zgodnej z prawdą allegro zablokowało mi konto, że nie mogą robić od nikogo zakupów.
Opisałem wszystko meilowo tak jak w rozmowie telefonicznej Konstant powiedział,a allegro odpisało, żebym rzetelnie napisał, opisałem sytuację od A do Z i oni do mnie odpisali jak ROBOT ALINA
Co w tej sytuacji zrobić? Założyć sprawę dla allegro z powództwa cywilnego?
@EmilaNati a co przytoczyłeś w tej ocenie ? "do każdego produktu opinie że sprzedawca wystawia towar którego nie ma i go nie wysyła." oceniłeś produkt, a nie sprzedającego ?
Jesteś w błędzie ponieważ tam się też klika o dostawie itp A więc sprzedawca nic mi nie wysłał i dostał taką opinię
@EmilaNati wystawiłeś 7 opinii produktu opisując w treści transakcję , złamałeś tym samym 7x regulamin allegro , stąd blokada , kontaktuj się w tej sprawie z DBT
Jesteś 7x w błędzie ponieważ tam się też klika o dostawie itp A więc sprzedawca nic mi nie wysłał i dostał taką opinię. Ogólnie od 17 lat robię często zakupy i to moja 1 sytuacja gdy wystawiłem opinie i odrazu konto zablokowane przez allegro, coś jest nie tak, to konto sprzedającego powinno być zablokowane
moment - w ocenie produktu oceniasz sprzedawcę ? Od tego chyba jest komentarz do transakcji, a w opiniach produktów ocenia sie sam produkt. I zadne 'ze tam sie tez klika o dostawie' tego nie zmienia - ludzie, troche logiki!
Jak dla mnie zasluzona blokada bo zaśmiecasz opinie o produkcie.
@EmilaNati Kwestię blokady wyjaśnisz wyłącznie z działem bezpieczeństwa. Od razu chciałabym zaznaczyć, że wysyłanie kilkudziesięciu maili niczego nie przyśpieszy. Sprawy są rozwiązywane w kolejności, w jakiej do nas wpadną, zatem proszę Cię o cierpliwość.
bana za klapki ha ha ha🤣