Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem pewne produkty u pewnego Super Sprzedawcy, ale następnego dnia czekał na mnie mail z anulacją i zwrotem wpłaty. Ponieważ sprzedawca w żaden sposób nie uzasadnił swojego postępowania, wystawiłem mu ocenę negatywną i rozpocząłem dyskusję. W kulturalny sposób zapytałem go o powód, ale usłyszałem tylko wobec siebie per "debilu", "idź się leczyć". I teraz pytanie - dlaczego Allegro nic z takimi osobnikami nie robi? Dlaczego daje na to przyzwolenie? Czy sprzedawca nie ponosi konsekwencji, dopóki płaci prowizję?
Kto mieczem wojuje... Tak bardzo wyczyściłam wątek, że moja wypowiedź też zniknęła, dlatego ponownie:
Sprawa pomiędzy @Client:98245052 a @Hurtoils-pl jest wyjaśniana. Reagujemy na niekulturalne wypowiedzi w dyskusjach, nikt nie zasługuje na wyzwiska ani na Allegro, ani tym bardziej na Gadane, gdzie przypominam mamy sobie pomagać i dzielić się wiedzą i doświadczeniem. @Cott666 osobiste przytyki i zwracanie uwagi innym jest niepotrzebne. Oczyszczę ten wątek zostawiając tylko wiadomości odnoszące się do sprawy.
Mam nadzieję, że ten wątek będzie przestrogą dla potencjalnych następców, czyhających na potknięcie znienawidzonej konkurencji. Niech zrozumieją, że taki numer może i da się może bezkarnie zrobić, ale wymaga to tak dużych sił i środków, że zwyczajnie się nie opłaca...
@la_nika Czy wy macie w ogóle jakiś dzienny limit donosów? Bo punktów już od dawna jest.
@la_nika dajcie max 5 donosów od jednej osoby na dzień🤣 i pracujecie w najgorszym przypadku, tylko godzinkę dziennie. Reszta dnia laba🤣
@WREDZIA-W1 usunęłam wskazany przez Ciebie komentarz, dziękuję za zwrócenie uwagi, rzeczywiście odnosił się bardziej do wypowiedzi innych użytkowników, niż do sprawy, dlatego ponownie użyłam siekierki i oczyściłam wątek również z wypowiedzi odnoszących się do tamtego komentarza. @Kasiulki2 ja również mam nadzieję, że ten wątek będzie dobrą nauką dla wszystkich zarówno jeżeli chodzi o nieuczciwe zachowania jaki i kulturę wypowiedzi.
@pulkownik66 haha nie mamy i dlatego ciężko pracujemy znacznie dłużej, niż godzinkę dziennie, żeby Allegro było przyjaznym, bezpiecznym i chętnie odwiedzanym miejscem dla wszystkich, Kupujących i Sprzedających.
Usunełam też komentarze, które odnosiły się do usuwania komentarzy, żeby ten wątek był czysty, elegancki i żeby mógł służyć innym osobom i będę wdzięczna jeżeli taki pozostanie. Miłego dnia!
Coś mi się widzi, że toporek bardziej się przyda gdzie indziej - sprzedający ma bowiem powtórkę z rozrywki🙁
@la_nika Dziękuję, ale wiesz, forum jest po to by pisać. Schowaj siekierkę, a najlepiej zakop głęboko 🙂
Skoro nie ma tego przedmiotu to jak ma ci to wysłać ,myślisz że sprzedawcy nie popełniają błędów ?