Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający usunął moją opinię o jego obsłudze klienta, najpierw chciał jej zmiany a potem ocena zniknęła
Wyjaśni ktoś ?
Sprzedawca nie ma możliwości usuwania opinii ,usuwa je allegro jak są niezgodne z regulaminem. Pamiętaj że oceniając produkt nie możesz oceniać sprzedawcy i odwrotnie.
@Waldi85 już Ci wyjaśniam ..... poczytaj sobie co wolno w ocenach , a czego nie wolmo , widać przegiąłeś w słowach i dlatego allegro ocenę usunęło .
No właśnie nic raczej nie przegialem napisałem że w obecnych czasach wysyłka dwa tygodnie to trochę przesada i dałem jedna gwiazdkę
Ale towar na 5
a ta wysyłka z Chin była i tracking paczki wyskoczył na granicy po 2 tygodniach?
@Waldi85 dwa tygodnie ze względu na opóźnienie u sprzedającego czy sprzedający przy tworzeniu oferty zadeklarował, że wysyłka jest w ciągu tych 2 tyg?
@Waldi85 Jeżeli w zakładce dostawa był czas 14 dni to po zapoznaniu się z tym mogłeś nie zamawiać > każdy ustawia czas jaki mu pasuje > a Ty możesz kupić zgadzając się na czas dostawy > możesz też kupić gdzie indziej > ale nie możesz dać jednej gwiazdki za coś na co sam się zgodziłeś.
@Waldi85 Raczej nie usunął, mógł pisać do Allegro o usunięcie jak naruszała regulamin.