anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca z Polski, a napisane jest, ze nie moge dokonac zakupu

KiniaOla1
#1 Nowicjusz#

Dlaczego nie mogę zrobić zakupu u sprzedawcy z Polski. Ma napisane, że zakup w tym.kraju jest nie możliwy. Pisałam do sprzedawcy to twierdzi, że jakieś zmiany były I nic z tym nie zrobił. Czy on został zablokowany przez allegro? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@KiniaOla1 jest jakiś problem bo ja często kupuje od gościa z Francji i nagle jest że ten sprzedawca nie wysyła do Twojego kraju, jak napisałem do niego odpisał że problem jest po stronie allegro i naprawiają to 😞

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

________
Κώστας
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 @KiniaOla1 nie znalazłam informacji na temat takich problemów technicznych, czy możecie podesłać mi numery ofert w których pojawia się taki komunikat? Oraz zrzut na kekranu na którym ten problem będzie widoczny? 
Będę to wyjaśniać! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@la_nika przez jakieś dwa - trzy tygodnie nie mogłem kupić https://allegro.pl/oferta/banknot-grecja-1-drachma-1918-undated-1918-10091456668 pisałem do sprzedawcy bo wcześniej bez problemów kilka razy kupowałem, to odpisali 

Informujemy, że w chwili obecnej występują pewne trudności techniczne na stronie Allegro.
Nasz zespół IT jest już w kontakcie z Allegro w celu rozwiązania tego problemu.
Wysyłka do Polski będzie ponownie dostępna wkrótce.

A dziś już wszystko gra mogę zakupić 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 aaaaa dziękuję 🙂 Najważniejsze, że już działa 🙂 Z tego co widzę to kraj wysyłki to Francja, więc może sprzedający nie miał dodanego numeru EPR (dot. rozszerzonej odpowiedzialności producenta) i to powodowało problem. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A jaki to sprzedajacy?

oznacz moderatorów