Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam najpierw zrobiłam przelew blikiem ale nie poszło i później zrobilam przelewem tradycyjnym (z kąta pieniądze mi ściągnęło), a w zakładce produktu pisze że było płacone blikiem, czy powinnam anulować płatność i zaplacic jeszcze raz ?
Sytuacje, że płatność Blikiem nie przechodzi (lub przez inne płatności Allegro) - to jest standard. Mam takich kilkadziesiąt miesięcznie. Oczywiście w/g serwisu Allegro - to nie jest ich wina. Sugeruję powiadomić sprzedawcę, że płatność została dokonana przelewem tradycyjnym. Sprzedający będzie oczekiwał płatności przez Allegro Finanse, a ta wpłynie mu na konto. Taka informacja zapewne przyspieszy realizację transakcji.
@Client:76463352 Ten przelew tradycyjny to przelew przez Allegro Finanse, czy bezpośrednio na konto sprzedawcy? Jeśli to przelew tradycyjny przez Allegro Finanse i pieniądze z konta pobrane raz, a status wpłaty jest Rozpoczęta, to czekaj. Taki przelew idzie nieco dużej. Dziś, jutro status powinie się zmienić na Zakończona i sprzedawca wpłatę otrzyma.
@Client:76463352 Czy gdzieś w zakładce produktu było napisane jaki to konkretnie był kąt? Dlaczego pieniądze leżały w kącie? To raczej nie jest miejsce dla nich.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Wiesz... jeśli to drobna suma, to jak najbardziej, pieniądze mogą leżeć w kącie. Duże ilości lepiej jest trzymać jednak na koncie.