Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam w wyszukiwarce produktu we filtrach pokazuje mi w nawiasie liczbę ofert, przykład: Podkategorie > Galaxy Z Fold6 (65) a w rzeczywistości pokazuje 5 ofert.. i tak już od bardzo długiego czasu, czego bym nie szukał w w nawiasie pokazuje dużo większą liczbę ofert niż to co się wyświetla w rzeczywistości gdzie są te produkty których nie widzę ?
@Ka-Osiem czy przy produktach widzisz opcję "zobacz x ofert"? Jeśli tak, to po kliknięciu w nią zobaczysz więcej ofert tego produktu. Jeśli wciąż liczba ofert się nie zgadza, to podaj proszę link do wyszkuwiań.
w rzeczywistości pokazuje 5 ofert
To nie oferty, to produkty. Allegro zrobiło Ci takie wyszukiwanie żeby Ci było łatwiej 🙂
@Ka-Osiem zmień widok
to już jakaś wskazówka, jednakże w opcjach sortowania ani nigdzie indziej nie widzę opcji "wszystkie" bądź cos podobnego ?
Sandra, użytkownik nadal nie wie, trzeba mu jakoś pomóc.
Proszę podaj link do wyszukiwania.
Możesz również podesłać zrzuty z całego ekranu, będzie to pomocne dla nas.
@gdvorek dobrze wiecie o co chodzi 😄 https://allegro.pl/kategoria/samsung-galaxy-z-fold6-323806?string=Galaxy%20Z%20Fold6
Mi się pokazuje 111 a na liście jest 14 pozycji 😄
Cały czas masz możliwość przejrzenia pełnej listy wszystkich ofert połączonych z danym produktem. Lista ta jest dostępna po kliknięciu na listingu produktowym w przycisk "Porównaj X ofert". Wówczas wyświetli się lista ofert danego produktu.
Oczywiście zgadzam się z Tobą. Dlatego proszę o zrzut ekranu lub link, bo wydaje mi się to bardziej pomocne jak na konkretnym przykładzie mogę pokazać ten widok.
ahhhhh, na tej zasdadzie.. czyli pod kazdą aukcją może pokazywać takie cos z różną iloscią ofert i to wszystko składa się w wynik koncowy i na kazde trzeba klikać z osobna zeby zobaczyć reszte.. teraz juz wszystko rozumiem.. troszke dziwne rozwiązanie.. dziękuje serdecznie za pomoc